CAS'tan çekil tartışması

TFF Genel Kurulu dün bu şok iddia ile çalkalandı... Fakat Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, "Davamızdan vazgeçmeyiz" şeklinde konuştu. Demirören, "Böyle bir şey şok. Bu yalanı ortaya atana sorun" dedi... CAS da Fenerbahçe'nin maç kasetlerini istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2012 Güncelleme 28 Şubat 2012, 01:46
CAS’tan çekil tartışması

İÇİNDEKİLER

Yıldırım Demirören'in zaferle ayrıldığı TFF Genel Kurulu'nda ortaya atılan şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Demirören'in ilk hedefi Fenerbahçe'nin CAS'ta açtığı davayı çözmek. Lig TV'den Ömer Güvenç'in verdiği habere göre Demirören, Sarı-Lacivertli yöneticilere müthiş bir teklifte bulundu.

45 MİLYON EURO'LUK BOMBA!
Demirören'in Genel Kurul'da bir araya geldiği Fenerbahçeli yöneticilere, "CAS'ta UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin. 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediği öne sürüldü.

CEVABA BİLE GEREK YOK!
Fakat ardından Fenerbahçeli yöneticilerin bu tekifi geri çevirdikleri belirtildi. Bu iddialarla ilgili soruları yanıtlayan Yıldırım Demirören, "Cevap vermeye bile gerek yok. İddiayı ortaya atan gazeteci arkadaşa sorun bakalım; bu yalanı neden ortaya atmış" diye konuştu.

CAS, KASETLERİ İSTEDİ
F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç da yaptığı açıklamada, "Davamızdan vazgeçmemiz söz konusu bile değil. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı. Öte yandan CAS, F.Bahçe'nin isteği üzerine maç kasetlerini istedi. Ayrıca 22 Mart'ta olan duruşmayı da 29 Mart'a çekti. Bu tarihte aynı zamanda şike soruşturmasındaki 3. duruşma sona ermiş olacak.

ANADOLU iTTiFAKI!
Yıldırım Demirören'in Genel Kurul salonunda ön sırada Anadolu kulüplerinin başkanları ile oturması
dikkat çekti.

ZORLUKLARI AŞACAĞIZ
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de Genel Kurul'da yerini aldı. Demirören'le sohbet eden Erzik, "Türk futbolu bu zor dönemi aşacaktır" dedi.

ALİ ERDOĞAN