Ölümden döndüler

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy'un içinde bulunduğu asansör 3. kattan zemine çakıldı. Atalay ve Saffet Ulusoy yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2011 Güncelleme 08 Aralık 2011, 02:27
Ölümden döndüler

İÇİNDEKİLER

Dün sabah saatlerinde Basın İlan Kurumu'nun Cevizlibağ'daki binasında çok talihsiz bir kaza yaşandı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy'un bindiği asansör 3. kattan zemine çakıldı.

ATALAY'DA ÇATLAK VAR
Haluk Ulusoy'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oğlu Saffet Ulusoy'un bacağında kırıklar meydana geldiği ve hemen ameliyata alındığı belirtildi. Mehmet Atalay'ın topuğunda çatlak oluştuğu ve durumunun iyi olduğu açıklandı.

BABASINI KUCAĞINA ALDI
Alınan bilgilere göre Saffet Ulusoy, asansör düşerken babası Haluk Ulusoy'u o anda kucağına aldı ve zarar görmesine engel oldu. Yetkililer asansördeki arızanın neden meydana geldiğini araştırıyorlar.

HABERİ DUYANLAR HASTANEYE AKIN ETTİLER
Yaşanan kazayı duyanlar adeta hastaneye akın etti. İş adamı, gazeteci ve yakınlarının yanı sıra TFF eski başkan vekili Affan Keçeci de hastaneye geldi. Başta Arda Turan olmak üzere birçok futbolcu da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.