Beşiktaş’ı yenecek potansiyelimiz var

Giriş Tarihi 22 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2011, 23:01
Beşiktaş’ı yenecek potansiyelimiz var

İÇİNDEKİLER

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ı İnönü'de yenecek kapasitelerinin olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 3'ncü haftasında evinde Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup olan Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı tek antrenmanla başladı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan MP Antalyaspor'un genç çalıştırıcısı Mehmet Özdilek, kaybettikleri maçın çok fazla değerlendirilmesinin olmadığını, lige iyi başladıklarını fakat Mersin maçını da kazanmak istemelerine rağmen kaybettiklerini açıkladı.

Mersin'e karşı iki talihsiz gol yediklerini hatırlatan Özdilek, "Yapacak çok fazla bir şey yok fakat onu telafi edecek önümüzde haftalarımız çok.

Bugünden itibaren 4 gün sonra oynayacağımız Beşiktaş maçını düşünüyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse ilk hafta iyi başlayan bütün takımlar kaybetti. En kötü mağlup olmamalıydık diye düşünüyorum." dedi.

Özdilek, hafta sonu deplasmanda oynayacakları zorlu Beşiktaş maçı için de, kendilerinde siyah-beyazlı takımı gidip İstanbul'da yenecek potansiyel olduğunu kaydetti.

"İSTANBUL'DAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"
Kırmızı-beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu ve eski Beşiktaşlı Uğur İnceman, deplasmanda siyah-beyazlı takıma karşı iyi bir oyun sergileyip puan ya da puanlar alarak Antalya'ya döneceklerine inandığını söyledi.
Beşiktaş'ın yaşadığı sıkıntılı günlerin kendilerini hiç ilgilendirmediğini belirten İnceman, "Onların durumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz kendi ligdeki durumumuza bakıyoruz. İstanbul'da iyi bir Antalyaspor göreceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Mersin maçında da mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını vurgulayan İnceman, "İlk yarıda istemediğimiz bir oyundu. İkinci yarıda tam tersi bir Antalyaspor gördük. Skoru yakaladıktan sonra birçok pozisyonlar yakaladık fakat baktığınızda iki duran toptan gol yedik.

Maçın içinde çok ciddi pozisyonları yoktu tabii ki üzgünüz fakat bundan sonra bunları telafi edeceğimiz maçlar var." şeklinde konuştu.

YAĞMURDA İDMAN
Mersin İdman Yurdu mağlubiyetini unutarak 4 gün sonra oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan MP Antalyaspor'da dün ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşu yaparak idmanı tamamladı.

Aşırı yağmur altında başlayan idmanda yedek oyuncular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Öte yandan dar alanda kısa pas çalışmasında Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Mehmet Yılmaz, kafaya çıktıkları pozisyonda havada çarpışarak kısa süreli sakatlandı. Özdilek ve Yılmaz'a kısa süreli buz tedavisi uygulandı.