Avrupa'da 100 akı

İlk yarıda kötü bir futbol oynayan Kartal, Zapo ile öne geçti. Holosko UEFA'daki 100. golü atıp işi bitirdi İlk yarıda kötü bir futbol oynayan Kartal, Zapo ile öne geçti. Holosko UEFA'daki 100. golü atıp işi bitirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2010 Güncelleme 03 Aralık 2010, 09:31
Avrupa’da 100 akı

İÇİNDEKİLER

Hafta sonu Galatasaray derbisinden zaferle ayrılan Beşiktaş dün de Avrupa Ligi'nde CSKA Sofya'yı deplasmanda 2-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. İbrahim Toraman-Zapotocny değişikliği dışında Ali Sami Yen'deki 11'le sahaya çıkan Siyah-Beyazlılar maça tutuk başladı.

CSKA İLK YARIDA TEHLİKE YARATTI
İlk yarıdaki tek pozisyonunu Ernst'in uzaktan şutuyla yakalayan Beşiktaş, kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. 45'te Stoyanov'un ara pasında Delev, Cenk'le karşı karşıya kaldı. Ama topu auta vurdu.
Bu pozisyonun hemen ardından bu kez Michel'in soldan sert vuruşunu Cenk çıkardı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

KALECİLERDEN BÜYÜK HATALAR

59. dakikada Guti'nin kullandığı serbest vuruşta Zapotocny kafayla topu ağlara yolladı ve Kartal'ı 1-0 öne geçirdi. 64'te kaleci M'Bolhi'nin büyük hatasında Ali Kuçik topu Holosko'ya bıraktı. Slovak yıldız boş kaleye vurdu: 2-0. Fakat 77'de kaleci Hakan boşa çıkınca Sheridan topu ağlarımızı yolladı ve farkı 1'e indirdi. Fakat kalan dakikalarda skoru koruyan Beşiktaş ikinci olarak gruptan çıkmayı garantiledi. Diğer maçta ise Rapid Wien'i deplasmanda 3-1 yenen Porto lider olarak bir üst tura yükseldi.