Türk olmak bambaşka!

Türk vatandaşlığına geçip İbrahim Üçüncü adını alan Yattara, "Türk olmak bambaşka bir duygu. Artık farklı olacağım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2010 Güncelleme 01 Kasım 2010, 16:32
Türk olmak bambaşka!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor' un Gineli yıldızı Yattara, Türk vatandaşı olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bordo-Mavili oyuncu bundan sonra çok daha iyi futbol sergileyeceğini belirterek, "Benim için duygusal açıdan çok farklı bir hafta oldu. Konya deplasmanında ortaya koyacağımız güzel futbol ve alacağımız 3 puanla yola devam etmek istiyoruz" dedi.

KONYA ÇOK FARKLI
Konyaspor'la oynadıkları maçların kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini vurgulayan İbrahim Üçüncü, "Konyaspor ile oynadığımız her maçta gol attım. İlk kırmızı kartımı da Konya'ya karşı gördüm. F.Bahçe ve Bursa puan kaybetti. Bunu değerlendirmem" dedi.

KRİTİK BİR MAÇ
Türk vatandaşı olarak ilk maçını Konya'da oynayacağını dile getiren İbrahim Üçüncü, "Bu maçta da elimden geleni yapacağıma eminim. Bizim için kritik bir karşılaşma ama kazanacağımıza eminim" diye konuştu.

NEŞELERi YERiNDE
Türk vatandaşı olan ve adını İbrahim Üçüncü olarak değiştiren Yattara eşi Aminata'nın mutlu-lukları daha da arttı.Yattara ve ailesi Türki-ye'de ve Trabzon'da ol-maktan dolayı gururlu olduklarını söyledi.