Eskişehir Uygun adım

Konuk ekip, Sezgin ve Batuhan'ın golleriyle işi ilk yarıda bitirdi... İlk deplasman maçını kazanan Eskişehir, 2'de 2 yaptı... Emenike'nin golü Karabük'e yetmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2010 Güncelleme 23 Ekim 2010, 04:40
Eskişehir Uygun adım

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Bülent Uygun'un gelişiyle adeta şaha kalkan Eskişehirspor, 9. haftanın açılış maçında ligin flaş ekibi Kardemir Karabük'ü de 2-1 yenerek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı. Ligin ilk 7 haftasında sadece 3 puan toplayan Es-Es, Uygun'la 2'de 2 yapıp 9 puana çıktı.

GOLLER ERKEN GELDİ
Galatasaray'ı deviren, lider Bursaspor'dan da puan alarak ligin üst sıralarında yer bulan Karabük ise bu yenilgiyle puan cetvelinde ikinci sıraya yükselme şansını kaçırdı. Karabük'teki maça gelince... Eskişehir oldukça hızlı başladığı mücadelenin henüz 11. dakikasında Sezgin'le öne geçti. Evsahibi ekip, bir türlü toparlanamayınca 39'da bu kez Batuhan sahneye çıkıp farkı ikiye çıkardı.

CERNAT ÇOK ARANDI
2. yarıda Karabük fırtınası geri döndü. 52'de Emenike skoru 2-1'e getirdi. Eskişehir'in iyice geriye yaslanmasını da fırsat bilen Kardemir Karabük, yüklendikçe yüklendi ancak puan çıkaracak golü bulamadı. Karabük'te sakat olan Cernat'ın yokluğu fazlasıyla hissedildi.

BU BİRŞ EY DEĞİL!
Eskişehir'e gelir gelmez 2 haftada 6 puan kazandıran teknik direktör Bülent Uygun iddialı konuştu. Henüz istenilen seviyede olmadıklarını söyleyen Uygun "Şanssızlıklar yüzünden sezona kötü başlandı. Ama çok daha iyi olacağız" dedi.