Fi'yasko

Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında, 47 dakika Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında, 47 dakika 10 kişi oynayan rakibine boyun eğdi... Beşiktaş, Falcao ve Hulk'un (2) gollerine uzatmalarda Bobo ile yanıt verebildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2010 Güncelleme 22 Ekim 2010, 02:37
Fi’yasko

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son iki maçını kaybeden Beşiktaş için Porto maçı çok önemli anlamlar taşıyordu. Alınacak 3 puan hem Avrupa Ligi'nde grup liderliği için büyük bir adım olacak hem de kötü gidişe "dur" denilecekti.

AH NİHAT AH!
Maç öncesinde "Bir puana hayır demem" açıklamasını yapan Schuster, beklenenin aksine ofansif bir 11 sahaya sürdü. Karşılaşmaya da fırtına gibi girdi Beşiktaş. Nihat'ın kaçırdığı yüzde yüzlük pozisyon belki de maçın kader anı oldu. Ardından Porto dengeyi kurdu. 26. dakikada Falcao skoru 1-0 yaptı.

ZAPO'NUN HATASI
İlk yarının sonunda Maicon'un kırmızı kart görmesi Kartal'ı umutlandırdı. Fakat 59. dakikada Zapatocny'nin büyük hatasında Hulk farkı ikiye çıkardı. Brezilyalı yıldız 77. dakikaka müthiş hareketler sonrasında farkı 3'e çıkardı. Porto 88'de 9 kişi kaldı. Son dakikada Bobo, Kartal'ın şeref sayısını attı: 1-3. Gruptaki diğer maçta ise Rapid Wien, Bulgaristan'da CSKA Sofya'yı 2-0 yendi.