Çık lan dışarı kavgası

Buca-Beşiktaş maçında oyundan atılan Ediz'in iddiası gündeme bomba gibi düştü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2010 Güncelleme 16 Ağustos 2010, 00:00
Çık lan dışarı kavgası

İÇİNDEKİLER

Bucaspor- Beşiktaş maçının hakemi Barış Şimşek'in kırmızı kartla oyundan attığı Bucaspor'lu Ediz'in iddiası gündeme bomba gibi düştü. Maçın 75. dakikasında Necip'in yüzüne ayağıyla giren ve ihraç edilen Ediz'in, "Kırmızı karta bir şey demiyorum, ama hakemin 'Çık lan dışarı' demesi ayıp oldu" sözleri ortalığı karıştırdı. Şimşek'in bu sözü sarf etmeyeceğini belirten otoriteler, "Eğer doğruysa yaptırım uygulanmalı" dedi.

DİSİPLİN KURULU'NA SEVKİ GÜNDEME GELİR
Barış Şimşek'i gerek MHK Başkanlığı dönemimden, gerekse de daha öncesinden tanıyorum. Kaliteli ve düzgün bir isim. Aldığı eğitim ve aile terbiyesiyle dikkat çeken bir insan. Böyle bir söz sarf edeceğine inanmıyorum. Eğer ki böyle bir durum varsa ve bu ispatlanırsa Ediz'in adli mahkemelere gitme hakkı olduğu gibi hakemin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi ve yaptırım uygulanmalıdır.
MUSTAFA ÇULCU

BARIŞ ŞİMŞEK SON DERECE EFENDİDİR!
Geçmişte gerek oyuncuların gerekse hakemlerin ağır, galiz küfürler bile sarf ettikleri döeqnemleri biliyoruz. Benim tanıdığım kadarıyla Barış Şimşek son derece iyi niyetli, düzgün karakterli bir insandır. Böyle bir şey yapacağına kesinlikle ihtimal vermiyorum. Eğer bu durum doğruysa ve ispatlanırsa Barış Şimşek bu davranışının yaptırımlarına da katlanmak zorunda kalacaktır.
CEM PAPİLA