Lig daha yeni başlıyor

Beşiktaş'ın hocası Mustafa Denizli, "Bu galibiyetin önemini ilerleyen haftalarda göreceğiz" dedi. Gol sıkıntısını aşacaklarını da söyleyen tecrübeli hoca "Çıkışımız sürecek" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2009 Güncelleme 25 Ekim 2009, 00:40

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Eskişehir deplasmanında bu sezonun belki de en önemli 3 puanlarından birini aldıklarını belirterek, "Futbol olarak olmasa da kazanma arzusu olarak çıkıştayız. Bu durum sürecek. Çocuklara mücadele için teşekkür ettim. Kazandığımız 3 puanın önemini ilerleyen haftalarda göreceğiz. Üstümüzde baskı var. Bu klas ayaklarla gol yollarında sıkıntı çekmemeliyiz. Bunu da aşarız. Lig yeni başlıyor" dedi.

Basın odası taşlandı

Bu arada Denizli'nin basın toplantısı sırasında bir grup Eskişehirsporlu taraftar ise basın odasının camlarını yumruklayarak ve taşlar atarak deneyimli hocayı konuşturmamak istedi. Denizli, basın toplantısını tamamlamadan odayı terk etmek zorunda kaldı.

Üç puan ilaç gibi geldi
Beşiktaş defansının etkili isimlerinden İbrahim Toraman, Eskişehir karışısında zorlansalar da aldıkları 3 puanın önemli olduğunu belirterek, "Bu hafta rakiplerimizden en az biri puan kaybedecek. Bu maç ilaç gibi oldu" diye konuştu.

Önce coşku sonra tepki
Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçta evsahibi taraftarlar, maç öncesi ve sırasında yaptıkları şovlarla dikkat çekti. Beşiktaş'ta yine "Yeter Demirören" sesleri yükseldi. Maç sonu ise bir kaç taraftar Beşiktaş kafilesine saldırdı...