Alex&Lugano evde kaldı

Daum, Fenerbahçe'de Deivid ve Güiza dışında, yorgun Lugano ile sakatlığı tam geçmeyen Alex'i de Gaziantep kadrosuna almadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2009 Güncelleme 18 Ekim 2009, 01:23

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında bugün Gaizantep ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu dün öğle saatlerinde açıklandı. Sakatlığı bulunan Güiza ve Deivid dışında, yine sakatlığı tam olarak geçmeyen kaptan Alex ile Uruguay Milli Takımı'ndan yorgun dönen Lugano maç kadrosunda yer almadı. Brezilya Milli Takımı'ndan dönen ancak çarbamba gecesi forma giymeyen Dos Santos ise kadroda yer aldı. Alex'in sakatlığının büyük ölçüde geçtiği ancak Galatasaray derbisinden önce riske edilmediği de gelen haberler arasında.

SANTOS: BEN DE YORGUN GELDİM
F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Santos, "Milli takımdan yorgun geldim. Yolculuk çok uzundu. Ama oynarsam elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadesini kullandı.

NÖBETCİ GÖREV BASINDA
Fenerbahçe'nin bugünkü zorlu Gaziantep deplasmanında en önemli görev "Nöbetçi golcü" Semih Şentürk'e düşecek. Kendileri için çok zor ve önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Semih, "Her zaman olduğu gibi kendimi hep hazır tuttum. Yedek kalıyorum diye antrenmanları boşlamadım. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kazaınırsak büyük bir avantajın sahibi olacağız" dedi.

YÜZDE 60 ÖNDER YÜZDE 40 BEKİR
Lugano'nun yer almayacağı G.Antep-F.Bahçe maçında Sarı-Lacivertli ekipte Bilica'nın yanında kimin oynayacağ önemli bir soru işareti oldu. Kulübe yakın kaynaklar Önder'in Bekir'e nazaran bir adım önde olduğunu belirtiyor.