Fener'e Lugano şoku

Uruguay, Dünya Kupası vizesi için Kosta Rika ile baraj maçı oynayacak. 14-18 Kasım arasında yurt dışında olacak olan Lugano, 22 Kasım Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesi en erken cuma gece yarısı İstanbul'a varacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2009 Güncelleme 16 Ekim 2009, 10:51

İÇİNDEKİLER

2010 Dünya Kupası Güney Amerika grubunda Arjantin'e yenilerek play-off oynamak zorunda kalan Uruguay'ın kaptanı Lugano, eleme maçları yüzünden 22 Kasım'daki Beşiktaş derbisinde forma giymeyebilir. 18 Kasım'ı 19 Kasım'a bağlayan gece yarısı Kosta Rika karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Lugano, en erken 20 Kasım Cuma akşamı İstanbul'da olabilecek. Bu durum şimdiden Fenerbahçe'de büyük bir sıkıntı yarattı. Ama Daum, Lugano'yu derbi maçında oynatıp oynatmama kararını ancak maç saatinde verebilecek.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

FENERBAHÇE STATÜ KURBANI OLDU
Dünya Kupası elemelerindeki son maçta Uruguay, sahasında Arjantin'e 1-0 yenilip, Güney Amerika Grubu'nda 5. olunca statü gereği Orta Emerika Grubu'ndan gelecek bir takımla baraj maçı oyamak zorunda. Bu takım da Kosta Rika oldu. Lugano, Arjantin'e karşı son derece başarılı bir futbol ortaya koymasına rağmen, takımı 10 kişi kalınca daha fazla direnemedi. Lugano, özellikle Messi ile girdiği ikili mücadelelerde hep ayakta kalan isim olmayı başardı. Lugano ve Santos'un pazar günkü Antep maçında da dinlendirilme ihtimali var.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR ARJANTİN EKSİKTİ
Arjantin basınına demeç veren Roberto Carlos, "San Lorenzo'dan teklif aldığım doğru. Arjantin'de oynamak beni baştan çıkartıyor" dedi. Carlos, Brezilya'nın Corinthias takımından teklif aldığını da doğruladı. Bu arada dün Caddebostan'daki Irmak Okulları'nı ziyaret eden Brezilyalı yıldız, "2040 yılına kadar burdayım" dile espri yaptıktan sonra kalıp kalmayacağına Aralık ayında karar vereceğini söyledi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Carlos, şampiyonluğun en güçlü adayının F.Bahçe olduğunu da söyledi.

LOKOMOTİF F.BAHÇE
Daum, F.Bahçe'nin milli takımlara bu kadar çok oyuncu vermesinden mutlu olduğunu ve bu sayının artmasından yana olduğunu söyledi. Alman teknik adam, "F.Bahçe Türk futbolunun lokomotifidir" dedi...

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRİZ
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Oyuncularına ligde 8'de 8 yaptıklarını hatırlatan Antrenör Koch, "Daha iyisini yapabilir miyiz?" diye sordu. Futbolcular da, "Yaparız" diye bağırdı. Milli oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, Alex ve Deivid'in tedavilerine devam edildi.