"Bugün hayır diyenden millete hayır olur mu?"

Başbakan Davutoğlu, İzmir Buca'da gerçekleştirilen parti mitinginde açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2015, 20:16
Bugün hayır diyenden millete hayır olur mu?

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir Buca'da vatandaşlara hitap ederek, yaklaşan seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

"Vatan işgal tehlikesi altına düştüğünde efeleriyle ayağa kalkan İzmir'e selam olsun. Kimsenin olmadığı yerde, yurdun dört bir yanında AK Parti olacak.

Artık Türkiye darbe anayasası ile yönetilemez. Cemevlerine hukuki statü kazandıracağız. Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik lafla olmaz. Hizmetle ve izzetle olur.

Onlar yollara mayın döşer, bizse uzaya uydu fırlatırız. Anadolu'yu yavru vatanla buluşturuyoruz, KKTC'ye su götürüyoruz.

Dünyanın her yerinde zalimlere karşı, Yezidlere karşı dimdik ayaktayız, ayakta olacağız. Nerede bir zalim varsa, nerede o zalimin baskı altında tuttuğu mazlum varsa biz her zaman mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olduk, karşısında olacağız."

1 Kasım'da sefere çıkıyoruz. İlk gün Bahçeli kepenkleri indirdi. MHP'li kardeşlerim Bahçeli'nin notunu verecek. Bugün hayır diyenden millete hayır olur mu?

Bahçeli'nin hayır siyaseti varsa Kılıçdaroğlu'nun da blok siyaseti var. Biz blokları çökerttik. Millete değil, Kandil'e yaslananlara meydanları bırakmayız.

ERGEN SİYASETİ YAPIYORLAR

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, 'bildiklerimi anlatırım' diyerek ergen siyaseti yapıyor. Bu yaptıkları siyasi ahlaka sığmaz. Biz sandık karşımızda sorumluluk bilen biri var. Bundan sonra dikkatli olacağız."