Hande Ataizi, galaya milyon dolarlık emanet takısıyla katıldı! Oyuncuyu korumalar adım adım takip etti

Hande Ataizi, “Bihter” filminin galasına 1 milyon dolarlık emanet takısıyla katıldı. Firma sahipleri, gönderdiği iki korumayla Ataizi’ni adım adım takip ettirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2023 Güncelleme 18 Kasım 2023, 07:12
Hande Ataizi, galaya milyon dolarlık emanet takısıyla katıldı! Oyuncuyu korumalar adım adım takip etti

İÇİNDEKİLER

"Aşk-ı Memnu" romanından uyarlanan "Bihter" filminin galası önceki gün Yeniköy'de gerçekleşti. Oyuncuların döneme uygun kostümlerle galaya katılmaları ortaya renkli görüntüler çıkardı.




Hande Ataizi kıyafeti ve tarzıyla galanın önüne geçti Ataizi'nin kolundaki bileklik de dikkat çekti. Takı firmasının, bilekliğin 1 milyon dolar olduğunu doğrulayan ünlü isme, mücevherin yanında iki tane de koruma gönderdiği öğrenildi. Korumalar gala bitene kadar güzel oyuncunun adeta gölgesi oldu.


NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM
Filmde anne-kızı canlandıran Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah'ın, çekimler sırasında kavga ettiği öne sürülmüştü. Ataizi, "Biz küs değildik ki barışalım. Çok güzel bir ikili olduk. Dışarıdan yanlış algılansa da öyle bir durum yok" ifadelerini kullandı. Ataizi'nin sözleri sonrası Abdullah'ın "Ne demem gerekiyor, bilmiyorum" cevabı herkese şaşkınlık yaşattı.

Ataizi, daha önce "O malum kişi ile ilgili konuşmak istemiyorum" demiş ve ipleri iyice germişti. Abdullah ise, "Hande Ataizi'ni kadroya ben aldırdım" cevabını vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN