Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu eşinden ayırıp koluna taktı, TAKVİM kirli oyununu ortaya çıkardı!

Ekranlarda ahlak bekçiliği yapan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu Benan Hanım’dan ayırıp koluna taktı. Sonra da aşkı, mahkemede tazminat ödemesin diye ‘Ayrıldık’ açıklamasını yaptı. Ancak TAKVİM kirli oyununu ortaya çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2020 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 06:57
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu eşinden ayırıp koluna taktı, TAKVİM kirli oyununu ortaya çıkardı!

İÇİNDEKİLER



Sunucu Ece Erken, evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşadı. Durumu öğrenen Benan Hanım, işadamıyla boşanmak için düğmeye bastı. Kamuoyunun tepkisi üzerine geri adım atmayan Ece Erken ise kirli bir oyuna imza attı. Erken, önce Şafak Bey ile birlikte olduğunu açıkladı. Sonra da aşkının, boşanma davasında yüksek tazminat ödemesini engellemek için 'Ayrıldım' yalanını ortaya attı. Geçtiğimiz ay ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Benan Hanım tek celsede boşandı. Erken de davadan sonra soluğu işadamının yanında aldı. Bodrum'da gözlerden uzak deniz keyfi yapan ikiliyi TAKVİM yakaladı.


Son olarak Mahmutyazıcıoğlu, boşanma davasından kurtardığı para ile önceki akşam Bodrum Yalıkavak'ta 'Yeşilköy Cundalı' adlı bir mekan açtı. Erken'i de işletmenin müdürü yaptı...



Ece Erken, küs olduğu dönem işadamının evine giderek lüks arabalarına zarar vermişti. Sunucu, aynaları kırarken güvenlik kamerasına yakalanmıştı.


'İYI Kİ AYRILMIŞIM'
Benan Hanım, dün dostlarıyla yemek yedi. Instagram'da paylaştığı bu kareye eklediği notla, "İyi ki ayrıldım" der gibiydi.


ÖNCE KOCAYI SONRA MEKANI ALDI
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bodrum Yalıkavak'taki mekanı önceki gün görkemli bir kutlamayla açıldı. Erken de tebrik mesajlarını Instagram'da paylaşarak "Mekanın gizli patronu benim" dedi. Erken'e ,"Önce kocayı sonra mekanı aldı" yorumu yapıldı.

Twitter

Karakter işte böyle bir şey...

'Sabah Şekeri'ydi ne hale geldi?

Bu ülkede rezil olmak imkansız!

En adi ilişkilerin başrolü...

Aşk bu kadar düşer mi!