Modaya coronavirüs bulaştı! Tuvalet kağıdı, moda dünyasında kendisine yer buldu...

Coronavirüs salgınının ardından herkesin hücum ettiği tuvalet kağıdı, modanın yıldızı oldu! ABD’de tuvalet kağıdı şeklindeki küpelerin fiyatları 100 dolara çıktı. Bir mücevher firması, ‘3.999 dolara tuvalet kağıdı. Yanında bir karat yüzük bedava” kampanyasıyla durumu ti’ye aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2020 Güncelleme 29 Mart 2020, 07:06
Modaya coronavirüs bulaştı! Tuvalet kağıdı, moda dünyasında kendisine yer buldu...

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı etkisi altına Coronavirüs moda dünyasına da sıçradı. Ünlü markalar, mağazalarını kapatırken maske ve dezenfekten üretimine geçti. Herkesin hücum ettiği ve bu nedenle fiyatlarında büyük artışın yaşandığı tuvalet kağıdı ise moda sektörünün yıldızı oldu. Hatta tuvalet kağıdı şeklinde aksesuvarlar üretildi!



ABD'deki bir internet sitesi, tuvalet kağıdı şeklindeki incilerle süslü küpeyi 100 dolardan satmaya başladı. Mücevher firmaları bile tektaş yüzük kampanyalarında tuvalet kağıdını kullanmaya başladı. ABD'li bir mücevher firması, "Tuvalet kağıdı 3.999 dolar. Yanında 1 karat pırlanta yüzük hediye" kampanyasıyla tuvalet kağıdındaki fiyat artışını eleştirdi.



PİJAMA SATIŞLARI
TAVAN YAPTI!
Covid-19 temalı tişörtler internette yok sattı. Ev karantilarında da şık olmak isteyen kadınlar, pijama satışlarını patlattı.



SUÇUNU
KABUL ETTİ
Müjde Uzman da aldığı paket paket tuvalet kağıdını paylaşıp "Tamam, galiba ben de biraz heyecan yapmışım" diyerek kendisiyle alay etti.