Aleyna Tilki, dünya starı olma hayaline emin adımlarla ilerliyor

Aleyna Tilki, dünya starı olma hayaline gün geçtikçe yaklaşıyor. Önceki gün ABD’ye giden 19 yaşındaki popçu, Warner Music Group yetkilileriyle bir araya geldi. Tilki’nin sürpriz projeler için görüştüğü yapım şirketi Madonna, Kylie Minogue ve Rita Ora gibi dünya yıldızlarıyla çalışıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2019 Güncelleme 11 Mayıs 2019, 07:57
Aleyna Tilki, dünya starı olma hayaline emin adımlarla ilerliyor

İÇİNDEKİLER



Türk
Pop Müziği'nin yükselen yıldızı Aleyna Tilki, hayaline emin adımlarla ilerliyor. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen "Dünya starı olacağım" diyerek hedefini büyük tutan güzel popçu, geçtiğimiz gün ABD'ye gitti. Burada müzik çalışmaları yaptığı bilinen Aleyna Tilki, önceki gün ise hayranlarını heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Genç popçu, dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Warner Music Group'un New York'taki binasından paylaşım yaptı. Burada ABD'li müzik yapımcılarıyla görüşen Aleyna Tilki'nin Türkiye'ye tüm dünyada ses getirecek büyük sürprizlerle döneceği konuşuluyor.




GURURUMUZ OLUYOR...
Bu arada Cornetto reklamı için yaptığı son şarkısı 'Nasılsın Aşkta?'nın klibi dünya listelerinde bir numaraya çıkan Aleyna Tilki, şimdiden de adını pop müziğin Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmayı başararak bir kez daha gururumuz oldu.


Genç popçunun, önceki gün bir araya geldiği Warner Music Group yetkilileri aralarında Madonna, Rita Ora, Kylie Minogue, Ed Sheeran, Coldplay, Cher ve Rod Stewart gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışıyor.



Madonna