Eda Taşpınar 200 bin liralık yeni otomobiliyle görüntülendi

Kendi adını taşıyan güneş yağlarıyla iyi bir gelir elde eden Eda Taşpınar, kendisini ödüllendirdi. Lüks bir cipi olan ikoncan, 200 bin liraya satın aldığı yeni otomobiliyle de önceki akşam Nişantaşı’ndaydı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2018 Güncelleme 08 Aralık 2018, 07:58
Eda Taşpınar 200 bin liralık yeni otomobiliyle görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Son yıllarda kendi adını taşıyan güneş yağlarıyla 'yağlı bir kazanç' kapısı oluşturan Eda Taşpınar, geçtiğimiz günlerde kendi ayağını yerden kesti... Güneş yağları, at kılı fırçaları ve pareoları Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Fransa ile Azerbaycan'da satılan ikoncan, garajına yeni bir araba ekledi. Daha önce İstanbul'da Range Rover marka cipiyle boy gösteren Eda Taşpınar, önceki gün Nişantaşı'ydı.



YAKINDA BREZİLYA YOLCUSU
Neredeyse tüm yazını Komşu'nun gözde adası Mikonos'ta geçiren sosyetik ikoncan, eğlence çıkışında 200 bin liraya satın aldığı Mercedes marka otomobiline binerken görüntülendi. Yıllardır şoförünü değiştirmeyen ve şoförüyle ağabey-kardeş ilişkisi olan Eda Taşpınar'ın birçok ünlünün aksine arka koltuk yerine ön koltuğu binmesi ise "Eda Taşpınar, patroniçe oldu ama mütevazılığı elden bırakmadı" dedirtti. Bu arada sosyetik ikoncanın, adını taşıyan güneş yağlarıyla Brezilya pazarına da gireceği ve bunun için yakında Güney Amerika'ya gideceği öğrenildi.



Geçtiğimiz yıllarda kendisine Range Rover marka cip olan ikoncan, garajına bu kez Mercedes ekledi.

MÜTEVAZI PATRONİÇE
Eda Taşpınar, arka koltuk yerine şoförünün yanına öne oturarak takdir topladı.