Berfin biraz gergin!

Futbolcu Serkan Balcı ile geçtiğimiz yaz sürpriz şekilde 9 yıllık evliliğini bitiren Berfin Uluman, akılları karıştırdı. Önceki akşam bir erkek arkadaşıyla Etiler’de görüntülenen ressam, objektifleri görünce gerilip eliyle yüzünü gizledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2018 Güncelleme 03 Aralık 2018, 07:59
Berfin biraz gergin!

İÇİNDEKİLER



Ünlü
futbolcu Serkan Balcı ile 9 yıllık mutlu evliliğini Temmuz ayında sürpriz bir şekilde sonlandıran Berfin Uluman, önceki akşam panik dolu anlar yaşadı. Kızı Hira'nın babası Balcı ile boşanmasının ardından özel hayatında suskunluğunu koruyan ünlü ressam, gizemli bir erkekle gece yarısı Etiler'de objektiflere yakalandı. Etiler Marmaris Büfe'de tost yiyen ikili, çıkışta araçlarına bindikleri sırada patlayan flaşlarla şoke oldu.


GÜLER YÜZDEN ESER KALMADI
Aylar sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülenen Uluman, ne yapacağını şaşırdı. Eliyle yüzünü gizlemeye çalışan güzel ressam, ardından da araç içinde başını önüne eğdi. Berfin Uluman'ın erkek arkadaşı da ünlü ressam gibi yüzünü gizlemeye çalıştı. Ancak ikili, görüntülenmekten kurtulamadı. Her zaman objektiflere güler yüzlü halleriyle yansıyan ünlü ressam, gece yarısı gizemli erkek arkadaşıyla yaptığı tost kaçamağında yakalanınca gerildi. Keyifleri kaçan Uluman ile arkadaşı, gaza basıp karanlıkta gözden kayboldu.



Erkek arkadaşıyla gece yarısı Etiler'de görüntülenen ünlü ressam, panikle yüzünü gizlemek için böyle hamle yaptı.



Objektiflerden kaçamayacaklarını anlayan Berfin Uluman ile erkek arkadaşının yaşadığı gerginlik yüzlerine böyle yansıdı.

DOĞAN SAVAŞ