Yüzde 100 başarı

Tilki, başarı basamaklarını tırmanıyor. Şarkılarıyla olay olan 18 yaşındaki popçu, önceki akşam İzmir’deki konserinde 100 bin kişiyi coşturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2018 Güncelleme 14 Eylül 2018, 02:42
Yüzde 100 başarı

İÇİNDEKİLER

Her konserinde izdiham yaratan Aleyna Tilki, kural bozmadı. Önceki akşam İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahneye çıkan Tilki, rekor kırdı. 100 bin hayranını coşturan Tilki, şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi. Son şarkısı 'Dipsiz Kuyum' ile yurt dışında da listeleri sallayan 18 yaşındaki popçu, binlerce hayranının akın ettiği konseriyle de büyüklerini solladı.



18 yaşındaki popçu, eleştirilere de sahneden şu yanıtı verdi: "Önce '4 şarkıyı tekrar tekrar söylüyor' dediler. Ama 'Cevapsız Çınlama', 400 milyon kez izlenerek Türkiye'nin en çok dinlenen şarkısı oldu. 'Balon, patlar gider' dediler. 'Sen Olsan Bari' Türkiye'nin en çok dinlenen ikinci şarkısı, 2017'de ise tüm dünyada en çok dinlenen 30. şarkı olmayı başardı. 'Yalnız Çiçek' de şu anda Türkiye'nin en çok dinlenen 3. şarkısı olmaya aday. 'Dipsiz Kuyum' da 1 haftada 40 milyon izlenmiş. 'Böyle bir şey olmaz, yalan' diyenler seyirciye baksınlar."





Konser alanını hınca hınç dolduran 100 bin Aleyna Tilki hayranı, popçunun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.