Tangöze devremülk

Aşkı Kaan Tangöze'nin Gündoğan'daki yazlığında tatil yapan Kıvılcım Ural’ın keyfi kaçtı. Rockçının eski eşi Seçkin Piriler, çocuklarıyla birlikte Bodrum’a gitti. Ural da Gündoğan’daki evi Seçkin Piriler’e bırakıp Gümüşlük’ün yolunu tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2018 Güncelleme 30 Temmuz 2018, 02:35
Tangöze devremülk

İÇİNDEKİLER




Duman
grubunun solisti Kaan Tangöze'nin Bodrum'daki yazlığı, eski eşi Seçkin Piriler ile şimdiki aşkı Kıvılcım Ural için adeta devre mülk haline geldi. Ünlü rockçı, geçtiğimiz günlerde Gündoğan'daki Denizatı Sitesi'nde bulunan yazlığını Ural'a tahsis etmişti. Günlerdir aşkının evinde ailesi ve arkadaşlarıyla tatil yapan güzel şarkıcının keyfi, Seçkin Piriler'in çocukları Volkan ve Hakan'la Bodrum'a gelmesiyle yarım kaldı.


YENİ ADRESİ GÜMÜŞLÜK
Ural, Seçkin Piriler'in çocuklarıyla eski eşi Kaan Tangöze'nin yazlığında tatil yapmak istemesi üzerine zorunlu olarak Gündoğan'ı terk etti. Piriler, önceki gün çocuklarıyla eski eşinin yazlığına yerleşirken; Ural da soluğu Gümüşlük'te aldı. Piriler, dün de oğullarıyla deniz keyfi yaptı. Tangöze'yle aşk yaşayan Ural'ın tatilinin yarıda kaldığından haberdar olan Piriler, keyifli halleriyle dikkat çekti.



Seçkin Piriler'e tatilde yakın dostu Meral Kaplan eşlik etti. İkili, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.



Güzel oyuncu, küçük oğlu Volkan'la denizde oyunlar oynadı.


DOĞAN SAVAŞ