Yüreklerimiz huzurla doldu

Milyonlar bir kez daha 'Başkan Erdoğan' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkması, sanat dünyasında da coşkuyla karşılandı. Ünlüler, tebrik mesajlarıyla hepimizi huzurlu, barış dolu ve aydınlık günlerin beklediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2018 Güncelleme 26 Haziran 2018, 01:55
Yüreklerimiz huzurla doldu

İÇİNDEKİLER



Önceki
gün düzenlenen seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha büyük bir zafere imza atması, milyonlarca vatandaş gibi sanat dünyasını da sevince boğdu. Sanat dünyasının ünlü isimleri, sosyal medyada yayınladıkları mesajlarıyla Türkiye'nin girdiği yeni dönemin huzur, barış ve aydınlık içerisinde geçeceğini dile getirip Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir kez daha büyük bir gurur duyduklarını söyledi.



İbrahim Tatlıses'ten Bülent Ersoy'a Seda Sayan'dan Alişan'a kadar birçok isim, "Seninle gurur duyuyoruz Sayın Erdoğan" mesajları yazdı. Sibel Can ise 24 Haziran seçimleriyle ilgili mutluluğunu şu sözleriyle dile getirdi:


CAN'DAN TEBRİK...
"Canım ülkem, yüzün gülsün, gönlün gülsün. Hep birlikte el ele en güzel günlere barış, kardeşlik bereket, sevinç, dostluk, yardımlaşma ile sonsuza dek bu güzel ülkede! Huzurla sevgiyle saygıyla yaşayalım, kötülere firsat vermeyelim. Allah ve melekler, güzel ülkemizi ve bizleri kanatları altında korusun. Hayırlı, uğurlu olsun. Yine büyük bir gurur yaşattın bize; tebrikler Sayın Başkanım Recep Tayyip Erdoğan."



Seda Sayan: "Seninle yola devam Cumhurbaşkanım. Nerede kalmıştık? Daha önce de demiştim bugün yine söylüyorum; 'Reis'le yola devam."




ALİŞAN, seçimin ardından paylaştığı kareye "Türkiye kararını verdi...Hayırlı uğurlu olsun Sayın Başkanım. Bu millete yapacağınız daha çok hizmet var Allah'ın izniyle" notu düştü.


Yusuf Güney, bu kareyi paylaştığı için kendisine 'yalaka' diyen sözde klavye delikanlılarına "Şu samimiyete bir bakın da öyle konuşun" diye çıkıştı.



UMUDUMUZ GÜLÜMSESİN
Gülben Ergen de milyonlar gibi seçim sonuçlarının tüm Türkiye'ye huzur ve neşe getireceğine inandığını belirtip "Çocuklarımız, umudumuz, şarkılarımız gülümsesin" dedi.


ŞAHANE MESAJ
Vatan ve bayrak sevgisinin bizi 'biz' yaptığını söyleyen Şahan Gökbakar, 'Mutlu günler için birbirimize tutunalım' dedi
Şahan Gökbakar; şu mesajıyla birlik ve beraberlik çağrısı yaptı: "Bu güzel ülkenin güzel insanları; bayrak sevgisi, vatan sevgisi ve ortak değerler bizi tek vücut yapan şey; bunu unutmayın. Kutuplaşmayı bir kenera bırakmanın ve tekrar 'BİZ' olmanın zamanı... Bu ülke ne zorluklarla kurtarıldı; değerini bilelim ve mutlu günler için birbirimize tutunalım."


'DEMOKRASİ DERSİ VERDİK'
Hülya Koçyiğit:
"Türkiye, yüzde 90'lara yaklaşan seçime katılım oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Milletimizin 24 Haziran demokrasi zaferini tebrik ederim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, ülkemizi daha güçlendirmek, zenginleştirmek, daha iyi bir gelecek için eğitim sistemine hassasiyetle eğilerek, refahı milletimizin tüm fertlerine adil bir şekilde paylaştırmak için çalışmaya devam edeceğine; barış dolu, aydınlık günlerin umuduyla gönülden inanıyorum."



İKİ YÜZLÜLER İYİ OKUSUN!
Başarılı yapımcı Polat Yağcı: "Bir dönüm noktasını daha geride bıraktık... Milletimiz ve devletimize hayırlı olsun. Sonuçlar açıklanmadan sessiz kalıp 'duruma göre' pozisyon alan ve 'sonuç kesinleştikten sonra' bağlılık mesajları atan, fotoğraf paylaşan 'arkadaşlar', bu sonuç en çok da sizlere hayırlı olsun. Not: Bu sözlerim tüm iki yüzlülere."



SONUNA KADAR HAKKI
Bundan üç yıl önce Recep Tayyip Erdoğan için 'başkanlık' şarkısını yazan Niran Ünsal, "Çocuklar mutlu, herkes mutlu. Beyefendi düne kadar 12. Cumhurbaşkanı idi. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. Devlet Başkanı. Kendisi, Başkan olmayı sonuna kadar hak etti" dedi.


Sinan Akçıl: "Bugünden itibaren el ele, hep beraber güzel bir Türkiye'ye... Güzel ülkem."



'GURURLUYUM'
Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre: "İmanlı, inançlı, yüreği insan sevgisiyle dolu, devrimci Cumhurbaşkanım. Bu millet sizi çok seviyor. Sizinle gurur duyuyorum."



'HAYIRLI OLSUN'
Pop müziğin en başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli; Türkiye Cumhuriyeti için seçim sonuçlarının hayırlı olacağına inandığını dile getirip seçimlerin çok adil ve demokratik geçtiğini söyledi.


'MİLLETİN HÜR İRADESİ'
Bülent Ersoy, seçim sonuçlarıyla ilgili şöyle dedi: "Şaibesiz, itibarından ödün vermeden hür milletin, hür iradesinin tecelli ettiği, yanılmayan bir ilim olan matematik ilmi sonuçları ile tescillenmiş bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, Yüce Türk milletinin her açıdan refah ve ferahı adına hayırlara vesile olması en kalbi ve de en halisane duygularımdır. Tebrikler efendim."

'TEK SÖZ VATANDAŞIN'
İbrahim Sadri: "Bir kez daha görüldü ki; ülkemizde neticeyi sosyal medya oyunları ya da Batı kaynaklı manipülasyon lobileri değil, sandığa giden vatandaşın iradesi belirliyor."

'BİRLİĞİMİZ DAHA GÜÇLENSİN'
Volga Tamöz: "Seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik çizgimiz daha da güçlensin der ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederim."


'BİR KEZ DAHA İSTİKRAR'
Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, şunları söyledi: "Milletimiz, 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha istikrar ve aklıselimden yana tavır aldığını ortaya koymuştur. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."