M'adam'ın dibi!

2018 Paris Fashion Week'teki erkek defilelerinde modeller podyuma mini etekler ve makyajla çıktı. Erkek modasının geldiği nokta alay konusu oldu. Bizim sosyetikler de ‘Nerede o eski erkekler!’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2018 Güncelleme 27 Ocak 2018, 00:00
M’adam’ın dibi!

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü modacılar, marjinalliğin sınırını aştı! Geçtiğimiz yıl Zara'nın erkekler için satışa sunduğu eteğin yankıları sürerken Paris Fashion Week'teki görüntüler "Erkekler, modanın kurbanları" dedirtti. Ünlü tasarımcı Thom Browne, defilesinde erkek mankenlerin saçlarını iki yandan ördürtüp onlara makyaj yaptırdı. Charles Jeffrey gibi birçok modacı da erkek kreasyonlarında eteklere ve mini şortlara sıkça yer verdi.


BİZE GELMESİN!
Erkeklerin, 'erkeklikten uzaklaşan' bu görüntüsü ise alay konusu oldu. Sosyal medyada "Henüz Türk erkeklerinin dar pantolon giymesine alışamadık. Umarız etek ve mini şort modası da ülkemize gelmez" yorumları yapıldı. Mine Kalpakçıoğlu ise efsane aktör Steve McQueen'in 1960'da çekilen bir fotoğrafıyla 2018'de Paris Moda Haftası'ndan çekilen bir kareyi kolaj yapıp "Eski günlere dönmek istiyorum" dedi.



MİNE KALPAKÇIOĞLU
Kalpakçıoğlu, Steve McQueen'in 1960'daki bu karesi ile 2018 Paris Fashion Week'ten çekilen fotoğrafı paylaşıp "Nereden nereye!" dedi. Siren Ertan da sosyetik arkadaşının fikrine "Al benden de o kadar" diye katıldı.


ŞEBNEM ÇAPA
Sosyetik modacı Çapa da, Mine Kalpakçıoğlu'nun yaptığı paylaşım karşısında "Yok artık" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.