Dersimiz mütevazılık

Birçok ünlü kayak tatili için yurt dışına giderken Yasemin ile İzzet Özilhan, Kayseri’ye gitti. Ünlü çift, yine sosyetiklere mütevazılık dersi verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2018 Güncelleme 15 Ocak 2018, 00:00
Dersimiz mütevazılık

İÇİNDEKİLER

ANADOLU Grubu'nun veliahdı İzzet Özilhan ile eşi Yasemin Özilhan, tatil için buldukları her fırsatta soluğu yurt dışında alan ünlü isimlere örnek olmaya devam ediyor. 2016 yazında girişin 10 TL olduğu Marmara'daki Avşa Adası'nda tatil yaparak ünlü isimlere mütevazılık dersi veren ikili, yine yurt içini tercih etti. Magazin dünyasının ünlü isimleri İsviçre gibi dünyaca ünlü kayak merkezlerinde keyif çatarken Özilhan çifti ise Erciyes'e gitti. Kayseri'de karın tadını çıkaran Yasemin Özilhan, tatilini de instagram'da paylaştı. Yaklaşık 5 milyar dolarlık kişisel servetleriyle Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan Özilhan Ailesi fertlerinin ekonomik tatili, "Tatillerini Türkiye'de yapıp ülkemize para kazandırmak yerine yurt dışına akın eden ünlülere örnek olsun" dedirtti. Bu arada Yasemin Özilhan, Kayseri'den yaptığı paylaşımın altına "Develi'nin cıvıklısı (kuşbaşılı pide), Kayseri'nin mantısı ve Erciyes'in güzelliği" notunu düşerek de adeta sosyal medyada şehrin reklamını yaptı. Yurt içi tatilleriyle ülke ekonomisine katkıda bulunan ikiliye bu hareketlerinden dolayı takipçilerinden övgüler yağdı.


Günlük yaşamda da mütevazı halleriyle gönülleri fetheden Özilhan çifti, sosyetenin parmakla gösterilen isimlerinden.


2016'da Avşa Adası'ndaki tatille sosyal medyaya damgasını vuran çift, adaya da lüks tekneleriyle değil vapurla gitmişti.

Ebru KAZIKTAŞ