Zeynep sanat sever

Fenerli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever, sanat aşığı olup çıktı. Geçtiğimiz aylarda gittiği bir sergiden aldığı 3 tabloya 260 bin TL ödeyen güzel yenge, lüks evlerinin her yanını da tablo ve heykellerle donattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 02:19
Zeynep sanat sever

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının sanat tutkunu isimleri arasına Zeynep Sever Demirel de katıldı. 2010 yılından beri Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel ile örnek bir evliliği olan 2009 Belçika Güzeli Sever, evini adeta bir sanat galerisine dönüştürdü. Geçtiğimiz aylarda gittiği Contemporary İstanbul isimli sergide de sanat tutkusunu konuşturan güzel anne, buradan 3 tablo satın aldı.

EŞSİZ ESERLER...
Dünyaca ünlü Türk ressam Devrim Erbil, Ermeni ressam Tigran Tsitoghdzyan ve yine ünlü Türk ressam Ali Elmacı'ya ait 3 ayrı tabloyu satın alan Zeynep Sever Demirel'e bu sanat alışverişi ise 260 bin TL'ye mal oldu. Bu arada özellikle son 2 yıldır sanata tutkusu artan 2 çocuk annesi Sever, Bodrum ve İstanbul'daki süper lüks villalarını da sayısız sanat eseriyle dekore etti.


Mütevazı tavırlarıyla sadece Fenerbahçeli taraftarın değil herkesin gönlünü kazanan Zeynep Sever Demirel, küçük kızı Yeda'yı Bodrum'daki evinde suda doğurmuştu.

DERS DE ALACAK...
Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına alan Zeynep Sever Demirel, geçtiğimiz yıllarda sanatın farklı bir alanı olan fotoğrafçılığa merak sarmıştı. Fenerbahçeli kaleci eşi Volkan'ın da desteğiyle bunun için uzun süreli fotoğrafçılık eğitimi de alan güzel yengenin Eylül'de dünyaya gelen kızı biraz daha büyüdükten sonra bu kez de resim dersleri alacağı öğrenildi.


Zeynep Sever Demirel'in önünde bu pozu verdiği ve Ali Elmacı imzalı eserin fiyatı 60 bin TL.


Güzel yenge, Ermeni ressam Tigran Tsitoghdzyan'ın bu tablosuna ise yaklaşık 40 bin dolar ödedi.

Özge GÜRCAN