Na'faka' bastı

Geçtiğimiz yıl boşandığı Caner Erkin’e ‘Nafaka ödemiyor’ diyerek 125 bin liralık icra takibi başlatan Asena Atalay’ın talebi, kabul edildi. Asena, nafakasını icra yoluyla alacak!

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Na'faka' bastı
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında eski eşi Asena Atalay'ın başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından kabul edildi. Mahkeme, Asena Atalay'a nafaka ücretini elden ödediğini ileri süren Erkin'in iddialarını asılsız buldu. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanmış ve mahkeme Erkin'in, çocuğunun annesi Atalay'a ayda 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Atalay ise, Aile Mahkemesi'nin verdiği karara rağmen eski eşinin nafakayı ödemediğini öne sürerek, avukatı Beyza Sındıraç aracılığıyla 5 Ocak'ta İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Atalay, 12 aylık nafaka bedeli olan 120 bin lira ve 5 bin liralık faizin ödenmesi için Erkin hakkında icra takibi başlattı.

CANER ERKİN İTİRAZ ETTİ
Bunun üzerine Caner Erkin, icra takibinin boşanma kararına aykırı olduğunu belirterek ödeme emrinin iptal edilmesi için İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Ünlü futbolcu; 10 bin liralık nafakanın kat kat fazlasını, her ay bir kısmını elden, bir kısmını da banka yoluyla Atalay'a ödediğini iddia etti. Ödemelerle ilgili banka dekontlarının elinde olduğunu Erkin, eski eşine elden para verdiğine dair tanıkların mahkemece dinlenmesini istedi.


Yaptığı jestlerle eşi Şükran Ovalı'nın ayağını yerden kesen Caner Erkin, sık sık aşk tatiline çıkıyor.

SAVAŞTIK DAVAYI KAZANDIK
Ünlü futbolcunun; icra emrinin iptal edilmesini, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin de Atalay'a yükletilmesini talep ettiği dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi, Asena Atalay'a nafaka ücretini elden ödediğini ileri süren Erkin'in iddialarını asılsız bularak, icra takibini kabul etti. Avukat Beyza Sındıraç, "Müvekkilim Asena Atalay hakkındaki tüm negatif yorumlara rağmen nafaka davasını kazandık. Diğer davalar devam etmekte olup haklılığımızı ortaya çıkartmak için daha çok çalışacağız" dedi.

Dilek YAMAN