Koç gibi davetli

Rahmi Koç, önceki akşam şerefine verilen bir davete katıldı. Bodrum’daki özel gecede Karolina Kurkova ile bir araya gelen 86 yaşındaki işadamı, zinde ve şık görüntüsüyle dostlarını sevindirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2016 Güncelleme 19 Ağustos 2016, 00:00
Koç gibi davetli

İÇİNDEKİLER

Victoria's Secrect meleği Karolina Kurkova'nın da yaklaşık 15 milyon liraya ev satın aldığı Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya'da önceki akşam özel bir davet düzenlendi. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Coca-Cola CEO'su Muhtar Kent onuruna düzenlenen geceye iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

TARZINI YİNE KONUŞTURDU
Kurkova'nın da yer aldığı davette Koç, yakın dostlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Pembe gömleği ve mavi ekose pantolonuyla kendine has tarzını gözler önüne seren Rahmi Koç, her zamanki gibi çok şıktı. Oğlu Mustafa Koç'un ani ölümüyle büyük bir yasa boğulan ünlü işadamının bir nebze de olsa moralinin yerine geldiği gözlendi. Oğlunun cenazesinde ve sonrasında baston kullanarak yürüyen 86 yaşındaki işadamının gecede gözler önüne serdiği zinde görüntü yakınlarını da sevindirdi.


Bodrum'un güzelliğini tüm dostlarına anlatan Çek model Kurkova, davete eşi Archie Drury ile katıldı.


Muhtar Kent, şerefine verilen davette Burak Öymen ve Simin Arat ile poz verdi. Kent, "Bodrum, birçok yabancı arkadaşımın da en gözde tatil adreslerinden" dedi.