Hainlere inat tek yürek

Dün sabah İstanbul Vezneciler’de meydana gelen terör saldırısında 6 polis şehit oldu, 5 sivil vatandaş hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan acı haberin ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından terörü lanetleyerek hayranlarına birlik ve beraberlik mesajı verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2016 Güncelleme 08 Haziran 2016, 00:54
Hainlere inat tek yürek

İÇİNDEKİLER

"Sarılmış mıdır çocuklarına acaba bu sabah işlerine giderken o iğrenç saldırıda hayatını kaybedenler ve patlama anında akıllarına gelecek vakit bulmuşlar mıdır? Benden sonra aileme ne olacak diye telaş etmişlerdir midir mesela? Asıl önemlisi hangi akıl, hangi hırs, hangi ideoloji, hangi vicdan bir arabaya kilolarca bomba yükleyip insanların içinde patlatmaya bir sebep bulabilir? O bombayı patlatırken gülümsemiş midir mesela katiller; önemli ve iyi bir şey yaptığını düşünerek? Hiç kendisine sarılan biri aklına gelmemiş midir gözlerinin önünde insanlar ölürken? Nasıl uyur bu gece ve bundan sonraki geceler mesela? Hayatını kaybedenlerin mekânları cennet olacaktır da o hayatları alanların ki ne olacak bilmezler mi? Sevgi, haine cahile kötüye bölücüye inat sevgi kurtaracak dünyayı ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey..."

OKTAY KAYNARCA: DÜNYAYI SEVGİ KURTARACAK
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, hain terör saldırısını lanetleyerek patlamada hayatını kaybedenlere rahmet diledi.



SİNAN AKÇIL: KALBİMİZ KIRMIZI BEYAZ
"Ramazan... 5 sivil, 6 polisimiz... Allah korkusu? Allah sevgisi? İnsanlık? Anladım cehennemde yanmayı tercih ediyorsunuz, hak ettiğiniz gibi. Bu vatan bizim, aşk-ı cennetim, can fedadır ölmek bile az… Son laf olsa da Türkiye'm der kalbimiz."



DEMET AKALIN: BİR DEMET LANET
"Allah yardımcımız olsun... Teröre daha ne kadar lanet edeceğiz? Ramazan günü aileleri perişandır. Allah'ım sen büyüksün sana sığınırız. 11 şehit!"



YEŞİM SALKIM: SOYUNUZ KURUSUN
"Bu mübarek günde, soyunuz sopunuz kurunuz boyunuz posunuz devrilsin. Aşağılık, ahlaksız, dinsizler..."



KAHRAMANLARA ACI VEDA
Bekir Aksoy : "Yıllarca polis ekmeği yiyen bir polis çocuğu olarak, babamın mesleğini her türlü zorluğa rağmen layıkıyla yapmaya çalışan bu kahraman vatan evlatlarına ve sivil kayıplarımıza Allah rahmet eylesin..."



Murat Boz: "Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum."



Alişan: "Bu mübarek günlerde bize bu acıları yaşatanlara, oruçlu ağzımla dolu dolu Allah'ımdan diliyorum ki en kısa zamanda belalarını bulsunlar, yok olsunlar… Yazık, günah 11 şehidimiz var. Allah'ım ailelerine sabırlar versin."



Pascal Nouma: "Bugün hayatını kaybeden Türk vatandaşları için üzüntüm sonsuz İnşallah bu son olur."



Halil Sezai: "Bin yıl yağmur yağsa temizleyemez masum insanların yerdeki kanını. Bin yıl dua etseniz dindiremezsiniz geride kalanların gözyaşını."



Öykü Serter : "Yaşamını yitiren şehit polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan sevdiklerine sabır diliyorum. Lanet edecek söz kalmadı; kıyamete kadar yetişmez benim ne ömrüm ne de lügatım."