Dev çapkın

Aynı anda iki güzelle aşk yaşarken yakalanan Semih Erden, yine de uslanmadı. Milli basketbolcu, Bosnalı aşkı Moni Petkovic’e kendini affettirdi. Ancak geçtiğimiz gün yine başka bir güzelle eğlencedeydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2016 Güncelleme 25 Nisan 2016, 01:56
Dev çapkın

İÇİNDEKİLER

Milli basketbolcu Semih Erden, çapkınlığın kitabını yazmaya devam ediyor. Adı bugüne kadar birçok ünlü güzelle anılan dev adamın çapkınlığı, geçtiğimiz günlerde başına iş açmıştı. Semih Erden'in "Hastayım" diyerek yalan söylediği 5 aylık sevgilisi Nilay Erköseoğlu, Erden'in evine sürpriz bir şekilde gidince ortalık karışmıştı.

EVİNDE OLAY ÇIKMIŞTI
Ressam olan Erköseoğlu, evde Bosna Hersekli model Moni Petkovic ile karşılaşmıştı. İki güzel, bu sürpriz ziyaret sayesinde ihanete uğradıklarını öğrendi. Nilay Erköseoğlu, kendisini aldatan Semih Erden için demediğini bırakmadı. Ressam aşkının öfkesinin geçmeyeceğini anlayan Milli basketbolcu, Bosnalı sevgilisinin gönlünü kazanmaya çalıştı.



NİLAY ERKÖSEOĞLU

'TEK AŞKIM SENSİN!'
Semih Erden, hediyelere boğduğu Moni Petkovic'e de ihanet olayını şöyle anlattı: "Nilay, eski sevgilim. Peşimi bırakmıyor. Sen benim tek aşkımsın." Çapkın basketbolcunun bu sözlerine inanan Bosnalı güzel de Semih Erden'i affetti. Ancak Milli basketbolcunun, yine de uslanmadığı ve geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de bir gece kulübünde başka sarışın güzelle samimi bir şekilde eğlendiği de konuşuluyor!

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL