Teröre lanet yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2016 Güncelleme 21 Mart 2016, 00:00
Teröre lanet yağdı

İÇİNDEKİLER

KORKU YOK
Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen hain terör saldırısına ünlülerden tepki yağdı. Evlerinden çıkan ünlü isimler hayranlarına "Korku yok" mesajı gönderdi. Sunucu Esra Erol, eşi Ali Özbir ve çocuğu İdris Ali ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi.

Mağazaları dolaşarak alışveriş yapan sunucu, sonrasında ise oğlu için oyun salonuna gitti. Gazetecilere açıklama yapan Esra Erol, "Biz koskoca Türk milletiyiz. Bizi korkutamazlar. Hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

'HAİNLER!'
Metin
Şentürk, önceki akşam Nişantaşı Biber Bar'a geldi. Kapalı olan mekandan geri dönen Şentürk, "Bu hainlerin Allah belasını versin. Bizi ve milleti ekmeğinden, evlerinden ediyorlar. Sahnelerimiz iptal oldu. Yaralarımız sarılana kadar sahneye çıkmayacağım" diyerek tepki gösterdi.

ONLARA İNAT HAYAT DEVAM
Atv'nin fenomen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da Reha karakterini canlandıran Okan Turan, önceki akşam İstinyePark AVM'de görüntülendi.

Teröre inat evden çıktığını söyleyen Turan, "Onları mutlu etmemek için hayat devam etmeli. Yaşanan olaylar karşısında çok üzgünüm. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın" dedi.

BİZ TÜRK'ÜZ
Oyuncu Ceren Moray, önceki akşam Fransız sevgilisi Nicco ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Terör olayları karşısında çok sinirli olduğunu söyleyen Moray, "Bunlara inat her şeyi yapmak ve hayata devam etmek lazım. Biz Türk'üz, duygularımızla yaşarız ve bize ters gelir" diye konuştu.

DOĞAN SAVAŞ