Ölüme kıl payı

Safiye Soyman ile Faik Öztürk akşam sıkışık trafik yüzünden yollarını değiştirince patlamadan kurtuldu. Songül Öden'in ablasının hayatta kalma sebebi ise oğluna çikolata almak için Başkent'teki bir markete girmesi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2016 Güncelleme 15 Mart 2016, 01:58
Ölüme kıl payı

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye'yi yasa boğan hain terör saldırısından iki ünlü ismin de kılpayı kurtulduğu ortaya çıktı. Pazar trafiğine takılmamak için Kızılay'ın paralel caddesinden evlerine giden Safiye Soyman ve Faik Öztürk, patlamadan son anda kurtuldu. Ünlü çift, yaşadıklarını şöyle anlattı:

KORKU DOLU ANLAR
"Ulus'tan çıktık, Kızılay'a doğru gidecektik. Sonra 'Orada trafik yoğundur, Pazar günü olduğu için biz Konya yolundan girelim' dedik. Saat 18.40'tı. Necatibey Caddesi'nden Konya yoluna girdik ve 18.45'te bomba patladı. Yani paralel caddemizde patladı. Korkunç bir ses duyduk. O yoldan girseydik biz de yoktuk. Kızılay yönünden gitseydik Çankaya'ya biz de orada olacaktık. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara da Allah şifa versin. Terör artık son bulsun. 'Yeter' diyoruz."

ÇİKOLATA KURTARDI
Güzel oyuncu Songül Öden de ablasının patlamadan son anda kurtulduğunu şu sözleriyle anlattı: "Ablam oğluna çikolata almak için markete girmeseymiş az sonra orada olacağı durak.. Orada olmadıklarına şükrettiğim sonra bundan utandığım ve birilerinin canları o dakikada oradaydı diye içime ateş düşüren Ankara. Tarifsiz keder."

Ünlü çift, "Sıkışık trafik yüzünden girmediğimiz yol, hayatımızı kurtardı. Faciada yitirilen canları ve acılı aileleri görünce ise patlamadan kurtulduğumuza sevinemedik bile" dedi.