Satılık aşk

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile yasak aşk yaşayan Türk manken Deniz Akalın, Juventus-İnter maçında objektiflere takıldı. Akalın'ın eski eşi Francisco Calvo'nun, Agnelli ailesinden gelen baskı sonucu ayrılığı kabul ettiği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2016 Güncelleme 31 Ocak 2016, 00:00
Satılık aşk

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en güçlü ailelerinden biri olan Agnelli'de Türk depremi... İtalya'nın Juventus takımının pazarlama müdürü Francesco Calvo ile evli olan Deniz, bir anda aynı kulübün evli başkanı Andrea Agnelli ile yasak aşk yaşamaya başladı.

SESSİZ AYRILIK
Birçak ay önce İtalyan medyasının manşetlerini süsleyen bu olay sonrası, Angelli ailesi de şaşkına döndü. Andrea Agnelli ne de Deniz Akalın, yasak aşk nedeniyle gelen baskılara boyun eğdi. Çift, hayatlarının en mutlu günlerini yaşadıklarını ve bunun kimseyi ilgilendirmediğini açıkladı. Aynı günlerde Deniz, Francesco Calvo'dan ayrıldı. Fakat Andrea Agnelli, eşinden ayrılamadı. Çift birlikte olmaktan bir an bile olsun çekinmedi. Son olarak önceki gün oynanan Juventusİnter maçını tribünden birlikte izleyen çiftin aşkları, objektiflere yansıdı. İtalyan medyası, "Çılgın aşk" yorumunu yaptı. İtalya'da twitter'da trend topic olan Andrea Agnelli-Deniz Akalın birlikteliği, ünlü magazin programlarının da ilk haberi olarak dikkat çekti.