Paris terapisi

Siren Ertan, 10 yıllık evliliğini bitirdikten hemen sonra Paris'e gitti. Ertan, ayrılık süreciyle ilgili de 'Kadın olarak ailemi korumaya çalıştım, çırpınıp durdum' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2015 Güncelleme 19 Ekim 2015, 01:37
Paris terapisi

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının gözde çifti Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı, geçen hafta 10 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Çarmıklı'dan 3 buçuk milyon lira tazminat alan ve Ulus'ta birlikte yaşadıkları evlerini ise eski eşine bırakan Siren Hanım, boşanmanın hemen ardından Paris'e gitti. Arkadaşlarıyla çok sevdiği kentte ayrılık terapisine giren Siren Ertan, boşanmayla ilgili suskunluğunu da sosyal medyadan bozdu. İnstagram profilindeki 'Çarmıklı' soyadını da kaldıran sosyetik tasarımcı, şu cümlelerle hislerini anlattı:

'EVİMİZ KAPKARAYDI...'
"Ülkem kapkaraydı, bizim evimiz karaydı, hiçbir şey paylaşmak istemedim bir süredir. Bugün bir takipçim 2 ay kadar önceki paylaşımıma 'Boşanacağınızı bile bile neden inkar ettiniz?' diye yazmış. Ama o gün gerçekten bilmiyordum ki. İnsan çözemediği sorunları ve çok sevdiği birinden ayrılma fikriyle yüzleşmek istemiyor bazen sanırım. Kadın olarak hâlâ aileni koruma iç güdüsü de oluyor içinde. Çırpınıp duruyorsun işte. Ama artık lütfen bu konuyu kapatalım. İkimiz için de zor zamanlar. Anlayışa ihtiyacımız var. Her şey gönlünüzce olsun."



KİTAPLA ARINMA
Siren Ertan, bu zor zamanlarında sosyetik dostu Sanem Tezman'ın tavsiyesi olan 'Kral Kaybederse' adlı kitabı okuyor. Sosyetik tasarımcı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun arka kapaktaki "Hiçbir şey için geç değil" yazısının da çok önemli olduğunu söyledi.