Aile boyu sponsor

Barcelona'daki sözleşmesi gereği 'Nike' dışında bir spor markası giyemeyen Arda Turan, bu kurala sevgilisi ve kardeşini de uydurdu. Aslıhan Doğan ile Okan Turan da önceki gün tişört ve ayakkabıda aynı markayı seçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2015 Güncelleme 16 Ekim 2015, 00:00
Aile boyu sponsor

İÇİNDEKİLER

Türkiye-İzlanda maçında gösterdiği performans ile Türk halkının gönlünde taht kuran Arda Turan, önceki gün sevgilisi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan ile birlikte Etiler Nusret'teydi. Mekan çıkışında görüntülenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın giydiği kıyafetleri ise dikkat çekti.

HERKESİ UYDURDU
Barcelona'ya
transfer olduktan sonra takımının sponsorluk anlaşması gereği 'Nike' markasından başka bir marka giymeyen Arda, önceki gün de kural bozmadı. Yıldız futbolcu, sponsorluk kuralına sevgilisi ve kardeşini de uydurdı. Aslıhan Doğan'ın pembe renkli spor ayakkabıları da tıpkı Arda'nınki gibi Nike markaydı.


Doğan, ne zaman Arda ile İstanbul'da buluşsa bu ayakkabıları giyiyor.

KİMSEYİ KIRMADI
Yine yıldız futbolcunun kardeşi Okan'ın üzerindeki tişörtün de aynı marka olması "Arda, tüm ailesine sponsor" yorumları yaptırdı. Bu arada mekan çıkışında hem garsonlar hem de çevredeki vatandaştan büyük ilgi gören Milli futbolcu, kimseyi de kırmayarak herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın spor ayakkabıları gibi çiçeği burnunda oyuncu Okan Turan'ın tişörtündeki 'Nike' logosu da gözlerden kaçmadı

AYDIN HAMZA