Dünya Fani

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani, yalnızları oynuyor. Aysal'ın adının spiker Birsu Eren'le anılmasından sonra ülkesine dönen Yunanlı yenge önceki gün kızıyla baş başa Bodrum'daydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2015 Güncelleme 10 Ağustos 2015, 00:00
Dünya Fani

İÇİNDEKİLER

Ünlü işadamı ve Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da spiker Birsu Eren'le tatilde görüntülenmişti. Bu olay sonrası Aysal'ın Yunanlı eşi Fani Hanım, apar topar ülkesine gitmişti. Evliliğinin üstünde kara bulutlar dolaşan Fani Aysal, önceki gün sürpriz bir şekilde Bodrum'da ortaya çıktı. 'Barbie' isimli Ultra-lüks teknelerini Cennet Koyu'na demirleyen Fani Hanım, gün boyu kızı Alin'le birlikte vakit geçirdi. Kızını su kaydırağından kaydıran Fani, onunla yüzmeyi de ihmal etmedi.

YÜZÜ HİÇ GÜLMEDİ
Alin'i öpücük yağmuruna tutan Yunanlı yenge, denizden çıkar çıkmaz üzerini havluya kapattı. Moralsiz olduğu gözlenen Fani Aysal'ın her yıl eşi Ünal Aysal'la birlikte görüntülendiği Cennet Koyu'nda bu kez yalnız görüntülenmesi ayrılık iddialarını güçlendirdi. 74 yaşındaki Ünal Aysal, kendisinden 39 yaş küçük olan Birsu Eren'le Bayram tatilinde Bodrum'da objektiflere yakalanmıştı.

UFUK ÖZCAN