'Bizim Hikaye' yüreklere dokunacak

Merakla beklenen yılın drama filmi Bizim Hikaye için geri sayım başladı. Usta oyuncu kadrosuyla bütün Türkiye'ye duygu seli yaşatacak film 27 Mart'ta vizyona girecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2015 Güncelleme 21 Şubat 2015, 00:00
’Bizim Hikaye’ yüreklere dokunacak

İÇİNDEKİLER

Sarsıcı hikayesi ve yüreklere dokunacak senaryosuyla merakla beklenen Bizim Hikaye, filmi için geri sayım başladı. 27 Mart 2015'te vizyona girecek filmin başrollerini Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin gibi ünlü isimler paylaşıyor. Filmin müzikleri ise yaptığı aşk şarkıları ile milyonların kalbini fetheden Mustafa Ceceli'ye ait. "Asla vazgeçme" diyen bir baba ve babasının davasına ömrünü adamış bir oğul... Darbelerin ve darbelerin getirdiği hukuksuzluklara direnen ve her ne olursa olsun yıkılmayan, acılarla daha da güçlenen bir ailenin hikayesinin işlendiği filmin senaryosu yaklaşık iki yılda yazıldı.

BÜYÜLEYEN SAHNELER
Filmde babasını bir hukuksuzluk sonucu sisteme kurban etmiş yüreği sadece adalet için çarpan Ahmet'in hukuk ve duygu savaşını da izleyeceğiz. Yönetmen Yasin Uslu tarafından çekilen filmde Karadeniz sahneleri seyirciyi büyüleyecek. 8 hafta süren çekimlerin 3 haftası Trabzon, Rize ve Sinop'ta gerçekleşti. Sera Tokdemir yurtdışından getirilen özel bir maske ile filmdeki anne karakterinin hem otuzlu yaşlarını hem de altmışlı yaşlarını başarıyla oynayarak adından söz ettirecek. Alaaddin Film tarafından yapımı üstlenilen ve yüksek bütçesiyle beklenti yaratan film 300'ün üzerinde sinema salonunda gösterime girecek.