Cennet tarifesi

Lahmacun ve ayranı 60 liradan satan Bodrum işletmecileri, yine tarifeyi kabarttı. Cennet Koyu'ndaki bir otelde masaj yaptırmanın saati 450 lira, 80 dakikalık ücreti ise 800 lira!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2014 Güncelleme 21 Temmuz 2014, 01:32
Cennet tarifesi

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da lahmacun ile ayran yeme keyfinden sonra şimdi de masaj keyfinin bedeli dudak uçuklattı. Aralarında Oya- Bülent Eczacıbaşı, Diana-Ferit Şahenk, Caroline-Mustafa Koç gibi Türkiye'nin en zengin çiftlerinin evlerinin de bulunduğu Cennet Koyu'ndaki bir otel; fiyatlarını buna göre belirledi.

SOSYETENİN YENİ TRENDİ
İstanbul ve Bodrum'un en lüks yerlerinde bile masaj yaptırmanın 50 dakikası 150 lira olurken; Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental Otel'de aynı hizmet 450 liradan sunuluyor. Yine aynı otelde 80 dakika masaj yaptırmak isterseniz bir işçinin asgari ücreti olan parayı yani 800 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Bu uçuk fiyatlara rağmen hafta sonları tıka basa dolu olan otelin SPA merkezine gitmek isteyenler günler öncesinden randevu alıyor. Sosyetiklerin yeni trendi olan Cennet Koyu'ndaki bu otelin SPA merkezine gidenler arasında; Eczacıbaşı çiftinin de olduğu söyleniyor. Bu arada Bodrum'da birbiri ardına açılan SPA ve detoks konseptli oteller, sosyeteden büyük ilgi görüyor.

EN SADIK MÜŞTERİLER
Oya ve Bülent Eczacıbaşı, evlerinin de bulunduğu otelin SPA merkezinin en sadık müşterileri arasında yer alıyor.

Naomi Campbell ve Kate Moss; Bodrum'da kaldıkları detoks merkezinde 1 saat masaj yaptırmak için 150 lira ücret ödemişti.