Kartallar finalde

Dünya Kupası finalini Brezilya'da izleyen sayılı Türk seyirci arasında Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı da vardı. Koyu Beşiktaşlı olan kardeşlerin gönlü ne Arjantin ne Almanya, sadece KARA KARTAL'daydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 01:21
Kartallar finalde

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam tüm dünya gibi Türk futbolseverler de Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçını izledi. Arzu ile Ömer Sabancı'nın oğulları ise herkesi imrendirerek bu nefes kesen mücadeleye yerinde canlı olarak tanıklık etti. Kendilerine ait özel jetle Brezilya'nın Rio de Janeiro kentine giden Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı'ya bir de arkadaşları eşlik etti. Maracana Stadyumu'ndaki yerlerini alan Sabancı kardeşler, Beşiktaş sevdalarını konuşturdu. Beşiktaş Kongre Üyesi de olan Hacı Sabancı, Maracana'da çekilen fotoğrafa; "Bu Maracana bir İnönü değil tabii" yorumu yaptı.

ÇARŞI'NIN SLOGANINI YAZDI
Ortanca kardeş Hakan da ağabeyi Hacı Sabancı gibi Maracana'dan çekilen fotoğrafında Beşiktaş'ı unutmadı ve Çarşı Grubu'nun efsane sloganı "Kartal gol gol gol"ü fotoğrafının altına yazdı. Hakan Sabancı, maçı da Türkiye formasıyla izledi. En küçük kardeş Kerim ise ağabeylerinin aksine hayranı olduğu Messi'nin takımı Arjantin'i destekledi. Kerim Sabancı, Messi'nin fotoğrafı olan bir de tişört giydi.