Zehir zemberek

24 yaşındaki bir hayat zehirle yıkıldı. Kokainin pençesine düşen manken Senem Kuyucuoğlu'nun başına gelenler filmleri aratmadı. Ünlü güzelin son iddiası ise şok yarattı: Defne uyuşturucudan öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2014 Güncelleme 06 Mayıs 2014, 01:53
Zehir zemberek

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin mankenler kraliçesi olan Senem Kuyucuoğlu, kokain partilerinde çekilen görüntüleriyle Türkiye gündemine yerleşti. Ailesindeki sorunlardan kaçmak için 14 yaşında güzellik yarışmasına katılıp renkli dünyaya adım atan 24 yaşındaki Senem'in itirafları ise ibretlikti. İşte onlar:
Yaşımı büyük göstererek güzellik yarışmasına katıldım. 14 yaşıma kadar defalarca babamı başka kadınlarla yakaladım. En son anneme "Yeter ayrılın gerekirse sana ben bakacağım" dedim ve mankenliğe başladım.

HERKES BİLDİKLERİNİ ANLATSIN

17 yaşında ilaç içerek intihara kalkıştım. Bu halk için hiçbir zaman iyi bir örnek olamadım. Hastaneye gittiğimde de yanımda ailem değil Şenay Akay vardı. Bana ilk uyuşturucuyu Tolga Karel verdi. O gece çok sarhoştum. Tolga "İçer misin, sana iyi gelecek" diye sordu. Ve ilk kez uyuşturucu kullandım. Tolga'nın adını veriyorsam yalnızca çocuğu için veriyorum. İstiyorum ki oğlu rahat ve huzurlu büyüsün.
Defne Joy Foster'ın öldüğünü duyunca inanamadım. Defne astım hastasıydı. Kimse onun ölümüyle ilgili bildiğini anlatmıyor. Bu kız bu yaşta öldüyse bunun altında uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. Olayla ilgili herkesin tekrar ifadesi alınsın. Onun yerinde ben de olabilirdim. Defne'nin ölümü havada kaldı. Çocuğu ise şu anda annesiz.
Ben çocukluğumda yaşadıklarım sebebiyle bu hale geldim. Defne her gece rüyalarıma giriyor.
Uyuşturucuya 19 yaşında başladım. Başlar başlamaz da annemi yanıma çağırdım. Ama artık her şey için çok geçti.
Erkeklere hiçbir zaman güvenmedim. Çünkü onların tek derdi benden faydalanmaktı.

İZMİR'DE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Senem, birkaç ay önce tatil için İzmir'e gitti. Yine uyuşturucu partilerine katılan ünlü manken, arkadaşı tarafından evde tutulmak istendi. Sabah 9'da evden çıkıp bara gitmek isteyen Senem, arkadaşının tepkisi üzerine evi savaş alanına çevirdi. Bu arada Senem Kuyucuoğlu, "Medyada son çıkan fotoğraflarımı görünce midem bulandı, tedavi olacağım" diyerek herkesi sevindirdi.

ŞENAY ANNEM GİBİDİR!

Genç mankenle ilgili şok fotoğrafları basına sızdıran Mert Ortaç, Senem Kuyucuoğlu'nun özel hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. Ortaç, şunları öne sürdü: "Senem'in yıldızının ilk parladığı dönemde Şenay Akay'ya ev arkadaşı olarak yaşadıklarını biliyorum. Annesi, 'Benim kızımı Şenay bu hale getirdi' der. Bu sebeple Senem'le sürekli kavga eder. Çünkü Senem, halen Şenay Akay'a arkadaşlıktan öte hisler besliyor. Şenay, 'gel' dese Senem koşa koşa gider."

Mert Ortaç, Senem ile Şenay Akay arasında arkadaşlıktan öte bir ilişki olduğunu iddia ederken ünlü manken ise Ortaç'a şu yanıtı verdi: "Şenay annem gibiydi. En büyük iyiliği ondan gördüm. Şu an görüşmüyoruz çünkü Şenay, ona olan sevgimin büyüklüğünden korktuğu için benimle görüşmeyi kesti. "

OPERASYONU HABER VERDİ

Senem'in fotoğraflarını internete sızdıran hacker Mert Ortaç'ın iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Ortaç son olarak şunları söyledi: "Geçtiğimiz Haziran'daki ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunu önceden haber aldım. Senem'i hemen yurt dışına çağırdım. Operasyonda Senem'in Cihangir'deki evi basıldı. Hatta annesi de o dönemde polis tarafından ifadeye çağrıldı."

AĞLATAN BULUŞMA

Senem'in skandal fotoğrafları 4 gün önce ortaya çıktı. Tüm anneler 24 yaşındaki gencecik Senem için ağlarken anne Nergis Kuyucuoğlu, İzmir'den İstanbul'a kızının yanına gitmedi. Ünlü manken de 4 gün boyunca annesiyle hiç konuşmadığını söyleyerek şaşkınlık yarattı. Nergis Hanım, kızının yanına gitmek içinse Senem Kuyucuoğlu'nun dün canlı yayına katılmasını bekledi. Yayın sonunda kızına ağlayarak sarılan Nergis Kuyucuoğlu, yüzünün görünmesini "Reklam yapıyor" eleştirilerinden uzak durmak için istemedi.