Elde var dostluk

Arda Turan'la el ele çekilen fotoğrafı 'aşk' olarak yorumlanan Zeynep Selvili, isyan etti: 'Kardeşim yerine koyduğum bir insanla böyle çirkin bir haberi yapanı vicdanıyla baş başa bırakıyorum'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2014 Güncelleme 06 Mayıs 2014, 01:53
Elde var dostluk

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Sinem Kobal ve yıldız futbolcu Arda Turan ayrıldı ama magazin gündeminden düşmekten kurtulamadı. Kobal; oyuncu İbrahim Çelikkol'la Riva'da Takvim'e yakalanırken; Turan'ın adı da sayısız güzelle anıldı.

TWİTTER'DAN İSYAN
Atletico Madrid'in genç yıldızının ismi, önceki gün de sosyetik psikolog Zeynep Selvili ile aşk haberlerine karıştı. Her şey, Selvili'nin Arda Turan'la el ele fotoğrafını paylaşıp altına da kalp işarete koymasıyla başladı. Bu samimi fotoğraf, bir anda "Zeynep Selvili ve Arda Turan aşkının kanıtı" olarak gösterildi. Adını önce Gökhan Şükür ardından da Galatasaraylı yıldız Burak Yılmaz'la yaşadığı aşkla magazin gündemine yazdıran Selvili, Turan'la çıkan aşk haberlerine ise isyan etti. Zeynep Selvili, twitter'dan şunları yazdı:

ARAPSAÇINA DÖNDÜ!
"Bugün keşke bir kadınla bir erkeğin yalnızca arkadaş olabileceğini hatırlatmak, kendimi savunmak zorunda kalmadığım bir gün olsaydı. Umarım bu haberi yapanlara kimse bana attığınız gibi bir iftira atıp hakkınızda böyle çirkin bir yakıştırma yapmaz. Kardeşim yerine koyduğum bir insanla, böylesine çirkin, gerçeklerden bu denli uzak bir haberi yapan her kimse onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum." Bu arada Arda Turan'ın adı daha önce de Zeynep Selvili'nin en yakın dostları İdil Fırat ve Selin İmer'le de anılmıştı. Burak Yılmaz'ın ismi de Selvili'den ayrıldıktan sonra Sinem Kobal ile anılmış, Yılmaz dedikoduları "Çirkin bir iftira" olarak yorumlamıştı.