Misilleme

Zeynep Selvili'den kendisini Araf Özgen'le aldatan Burak Yılmaz'a karşı atak geldi. Sosyetik güzel, Özgen'in eski sevgilisi Yakup Pancar'la aşk yaşamaya başlayarak intikam golünü attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2014 Güncelleme 30 Ocak 2014, 01:31
Misilleme

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın en az futboldaki başarısı kadar çapkınlıklarıyla da adından söz ettiren golcüsü Burak Yılmaz'a eski sevgilisinden karşı atak geldi! Sosyetik güzel Zeynep Selvili, uzun süredir aşk yaşadığı yıldız futbolcunun yılbaşı akşamı kendisini aldattığını öğrendi. Selvili, Araf Özgen isimli bir genç kızla yakalanan Burak Yılmaz'dan ayrıldı.

YENİ AŞKI KENDİ GİBİ SOSYETİK
Bu ayrılığın ardından da Galatasaraylı yıldızın; Araf isimli sevgilisini ailesiyle tanıştırdığı ve güzel aşkıyla evlenmeyi düşündüğü haberleri çıktı. Gözler Zeynep Selvili'ye çevrilirken; sosyetik güzel uzun süren sessizliğini ilginç bir şekilde bozdu. Selvili'nin kendisi gibi sosyetik olan Yakup Pancar'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

NİSPET GİBİ AŞK KARESİ!
Pancar'ın eski sevgilisi ise Burak Yılmaz'ın şimdiki aşkı Araf Özgen'di! Bu beraberliğiyle hem yıldız futbolcudan hem de Özgen'den intikam alan Zeynep Selvili, Yakup Pancar'la çektirdiği samimi pozları da nispet yaparcasına sosyal medyadan paylaştı. Fotoğraflarda yeni sevgilisiyle oldukça mutlu gözüken sosyetik güzel de bu sayede kendisine aşk golü atan Burak Yılmaz'a misillemenin en ağırını yapmış oldu.

UFUK ÖZCAN