Şemsiye tehdidi!

Daha önce şemsiye skandalına imza atan Hande Ataizi, kendisini soru yağmuruna tutan gazetecilere şakayla karışık gönderme yaptı: Allah kimseye şemsiye kullandırtmasın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2013 Güncelleme 13 Ocak 2013, 00:00
Şemsiye tehdidi!

İÇİNDEKİLER

Hande Ataizi, Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile birlikte önceki gece Beyoğlu'ndaki 45'lik adlı mekanda geç saatlere kadar eğlendi. Mekanı eşinden ayrı bir erkek arkadaşı ve mekan görevlisiyle birlikte terk eden Hande Ataizi, gazetecileri karşısında görünce eşini yanına çağırdı. Anne olmak istediğini söyleyen oyuncu "En az 3 çocuk yapacağız" dedi.

SORU YAĞMURU BUNALTTI
Mekandan oldukça neşeli çıkan Ataizi, basının sorularından sıkılınca esprili bir dille gönderme yaptı: "Allah kimseyi şemsiye kullanmak zorunda bırakmasın." Ataizi, 2009'da Taksim'de bir gazetecinin kafasına şemsiye ile vurarak gündem yaratmıştı.

* Hande Ataizi, bir arkadaşı ve mekan görevlisinin eşliğinde mekandan ayrıldı. Eşi Hande Ataizi ile montlarının uyumu dikkat çeken Benjamin Harvey ise olası bir tehlikeye karşı eşinin şemsiyesini elinden alarak taşıdı.

* Hande Ataizi'nin 2009 yılında imza attığı Taksim'deki şemsiye skandalı uzun süre hafızalardan silinmemişti. Ataizi, gazeteciyi elindeki şemsiyeyle böyle darp etmişti.


UFUK ÖZCAN