Yat savaşı

James Bond'un çekildiği 56 metrelik Regina isimli gulet, 11 milyon euro'ya satışa çıktı. Yata, Gülman ve Berdan çifti ile Ali Şen talip

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2012 Güncelleme 16 Haziran 2012, 01:33
Yat savaşı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda James Bond serisinin son filmi Skyfall'un çekimlerine evsahipliği yapan 'Regina' isimli gulet; ünlü isimlerin gözdesi haline geldi. Güvertesinde oyuncular Daniel Craig ile Berenice Marlohe'yi ağırlayan Regina, geçtiğimiz haftalarda da Salma Hayek'i Bodrum'da gezdirdi. 2011 yılında Bodrum'da üretilip denize indirilen 56 metrelik gulet; önceki günlerde satışa çıktı. 6 kabinli süper lüks yata biçilen fiyat ise 11 milyon euro olarak belirlendi. Dudak uçuklatan bu rakama rağmen, birçok ünlü isim Regina'ya sahip olmak için sıraya girdi.

YABANCILAR TALİP
Mobilyalarından aksesuvarlarına kadar her türlü detayın el yapımı olduğu Regina'ya özellikle sosyete ve iş dünyasından birçok ünlü ismin talip olduğu söyleniyor. Regina'nın satışıyla ilgilenen yetkililer; "Bulgari firmasının sahibi Nicola Bulgari ile Warner Bros firmasının sahipleri ve Venezuellalı bir petrol kralı da gulet için bize teklifte bulundu" dedi.

KIYASIYA YARIŞ VAR!
Regina adlı yata sahip olmak için kolları sıvayan ünlü isimler arasında; Feryal- Kemal Gülman çifti, Deniz Berdan'ın eşi Haluk Berdan ile Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'in de adı geçiyor. Sosyete; bu gulete sahip olmak için 11 milyon euroyu gözden çıkarttı.

AYDIN HAMZA