'Geri dön'

Akciğer kanserine yenilen Meral Okay, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü senarist, Bebek Camii'ndeki namazın ardından eşi Yaman Okay'ın yanına defnedildi. Sezen Aksu, 'Yetemedim' dediği arkadaşına böyle seslendi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2012 Güncelleme 11 Nisan 2012, 01:51
’Geri dön’

İÇİNDEKİLER

Bir süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düşen Meral Okay, dün son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün 53 yaşındayken hayata gözlerini yuman Okay için önce Bebek Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Sanat dünyasının yanı sıra birçok hayranının da Meral Okay'a veda etmek istemesi nedeniyle, Bebek'te trafik kitlendi. Baba Ata Katı, taziyeleri kabul ederken bir hayli bitkindi.

Cenaze töreninde gözlerin çevrildiği bir diğer isim ise; Meral Okay'ın dostu Sezen Aksu'ydu. Arkadaşlarının yardımıyla ayakta duran Minik Serçe, sürekli; "Geri dön, hakkım sana helal Maralım" diyerek mırıldandı. Birçok ünlü ismin katıldığı törenin ardından Meral Okay, çok sevdiği eşi Yaman Okay'ın yanına; Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Okay, ebediyete alkışlar ve tekbirler eşliğinde uğurlandı.



HAKKIM SANA HELAL MARALIM
Sezen Aksu, hayatının en zor günlerinden birini yaşadı. En yakın dostuna veda eden Minik Serçe, ayakta durmakta zorlandı. Sürekli "Hakkımı sana helal ettim Maralım" diyen sanatçı, teselliyi oğlu Mithatcan'a sarılmakta buldu.

BİZDE EMEĞİ ÇOK
Türkücülüğü bırakıp başarılarını sinemada sürdüren Mahsun Kırmızıgül ile Özcan Deniz de Meral Okay'ın cenazesinde hazır bulunan isimlerdi. Siyahlara bürünen iki sanatçı, "Meral Abla'nın birçok insan gibi biz de emeği büyüktür" diye konuştu.


HALİL ÇİLİNGİR