İhanet partisi

Sortie'deki viski partisi, ihanet gecesine döndü! Nişanlı Hande Ataizi; Efe Önbilgin'le yakınlaştı. Samimiyeti ilerleten diğer ikili de; Bilge Öztürk ile Bennu Gerede'nin aşkı Cem Büyükhanlı'ydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2012 Güncelleme 22 Mart 2012, 00:00
İhanet partisi

İÇİNDEKİLER

PATRONUYLA KAÇAMAK
İçki şişede durduğu gibi durmuyor! Önceki akşam sosyetik mekan Sortie'de Johnny Walker Black Night gecesi düzenlendi. Viskinin su gibi aktığı geceye; birçok ünlü isim katıldı. Hareketli geçen gecede gözler ise Hande Ataizi ile Efe Önbilgin'deydi.

NİŞANLISI YOKTU
ABD'li nişanlısı Benjamin Harvey olmadan partiye katılan Ataizi, ilerleyen saatlerde TV programı yaptığı kanalın patronu Önbilgin ile samimiyeti ilerletti. Efe Önbilgin ile güzel oyuncunun halleri; görenlere "pes" dedirtti.

HAZiRAN'DA DÜĞÜN VAR!
Hande Ataizi, uzun süredir aşk yaşadığı ABD'li gazeteci Benjamin Harvey ile Haziran'da evlenmeyi planladığını açıklamıştı.

SEVGiLiLER DUYMASIN!
Önceki akşamki partide; 'ihanete' imza atan diğer isimler ise Bilge Öztürk ile Cem Büyükhanlı oldu. Bir süredir sörfçü Salih Alexander Çakır ile birlikte olan Öztürk, partide şimdilerde Bennu Gerede ile aşk yaşayan Büyükhanlı ile yakınlaştı. Hatta dedikodulara göre ikili, kimselere aldırmadan öpüştü.