Etkinlik takvimi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2011 Güncelleme 21 Ocak 2011, 11:17
Etkinlik takvimi

İÇİNDEKİLER

Kokosh By Asmalı
Lezzet durağınız
Asmalımescit'te uzun yıllardır hizmet veren Kokosh by Asmalı Meyhane; hem hafta içi hem hafta sonu sizlere doyasıya eğlence ve lezzet vaat ediyor. Kokosh müdavimleri bilir; Kokosh'ta sadece eğlenilmez aynı zamanda leziz yemekler yenir. Kokosh'un mönüsünde; 14 çeşit meze, 3 çeşit ara sıcak ve et, tavuk veya balık seçenekli ana yemek yer alıyor. Sadece mercimek köftesi, ciğer kavurması ya da etli pazı sarması bile Kokosh'a müdavim olmak için tek başına yeterli bir sebep. Yemek sonrası keyif içkisi için de Kokosh Bar sizleri bekliyor.
ADRES: Asmalı Mescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 83/C Kat: 3 Beyoğlu - İSTANBUL
TELEFON: 0212 293 25 47 - 48

Gecelerin keyfini çıkartın
İstanbul' un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid' de bulunan "Küçük Meyhane" de fasıl ve İstanbul meyhane kültürü yeniden canlanıyor! Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor. Tomtom Mahallesi, Akarsu, Acara, Tosbağa Sokak Galatasaray/İstanbul Telefon: 0212 244 85 67

10 BİN YILLIK YEMEKLER
CERCİS Murat Konağı, Cercis Murat Konağı, her ay müşterilerine farklı ve mistik tatları içeren menüler sunmaya devam ediyor. 10 bin yıllık yemekleri günümüze taşımakla kalmayıp aynı zamanda bu yemekleri 10 bin yıllık usullerle üreten ve konuklarına sunan Cercis Murat Konağı'nın, Ocak ve Şubat ayındaki Süryani konseptini mutlaka deneyin. Tel: 0 216 410 92 22 / 0 216 410 92

TİYATRO
ZORLA GÜZELLİK
Yazan: Neil Labute Çeviren: Aslı Salarvan Yöneten: Defne Halman - Engin Hepileri Oynayanlar: Engin Hepileri - Gökçer Genç - Aslıhan Gürbüz 'Zorla Güzellik'; Neil Labute'un güzellik üçlemesinin, 'Şeylerin Şekli' ve 'Şişman Domuz'dan sonra, 2008'de yazılan sonuncusu. Oyun Tarihleri: 21-22 Ocak Saat: 20:00 23 Ocak Saat: 15:00 Kenter Tiyatrosu Harbiye - İstanbul 0 212 246 35 89

KİTAP
KAYIP ÜLKE ALDORİAN
YAZAR: Aysun Pekşen
TURKUVAZ KİTAP Okulların kapanmasına çok az kaldı. Elif ve kardeşi Deniz çok heyecanlılar çünkü yaz tatilinde anne ve babalarıyla birlikte Uzakdoğu gezisine çıkacaklar. Sıradan bir tatil olmayacak çünkü kardeşler inanılmaz bir macera yaşayacak. Elif, kendisine gönderilen kırmızı taşlı esrarengiz kolyeyi takmaya başladığından beri tuhaf bir adam tarafından izleniyor. Bu sırada, tarihin tozlu sayfalarında unutulmuş Aldorian ülkesi 5000 yıldır korkunç Avesta'dan kurtarılmayı bekliyor. Peki Elif ile Aldorian halkı arasındaki gizemli ilişkinin sırrı ne?

LOVELLS İLE CIRQUE DU SOLEIL- SALTİMBANCO'YU
KEŞFEDİN…
Lovells'ın resmi sponsorluğu ve Pozitif organizasyonuyla sahnelenecek olan Cirque du Soleil - Saltimbanco gösterisi, 19 Şubat-4 Mart arası Türkiye'yi ziyaret ediyor. Beklenenin üzerinde ilgiyle karşılaşan şov kapsamında 6 ek gösteri gerçekleşecek. Lovells'ın Facebook ve seçilmiş Migros'lardaki kampanyalarına katılan 100 talihli, Cirque du Soleil'in muhteşem gösterisine davetiye kazanacak.

SİNEMA
BURLESQUE
YÖNETMEN: Steve Antin
OYUNCULAR: Kristen Bell, Cam Gigandet, Christina Aguilera, Eric Dane,
KONUSU: Küçük bir kasabadan Los Angelas'ta yaşamak üzere ayrılan Ali, geçmişini geride bırakmak istemektedir. Oldukça güçlü bir sesi olan Ali, şehrin en önemli klüplerinden biri olan Burlesque Lounge'ta çalışmaya başlar.

KUTSAL DAMACANA:
DRACOOLA
YÖNETMEN: Korhan Bozkurt
OYUNCULAR: Ersin Korkut, Şahin Irmak, Sinan Bengier, Özge Ulusoy,
KONUSU: Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad'ı yakalamış ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Tanrı'nın gazabına uğrayan Vlad halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat'ın peşine düşmüştür.