Berkay’dan açıklama geldi: Otelde yaşamasının nedeni ortaya çıktı!
Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin, yeni aldıkları villayı tadilata soktu. Ünlü çift, bu süreçte yaşamak için lüks bir oteli tercih etti. Çiftin kral dairesinde kaldığı iddiaları çok konuşulurken ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.
Giriş Tarihi:
Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, Zekeriyaköy'de yeni bir villa satın aldı. Çift, evi tadilata soktuğu için geçici olarak farklı bir konaklama çözümü aradı.
Kaynak: Sosyal medya
Berkay ve eşinin yaklaşık üç aydır Tarabya'daki lüks bir otelin kral dairesinde kaldığı öne sürüldü ve bu iddia sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Kaynak: Sosyal medya
Muhabirlerle karşılaşan şarkıcıya söz konusu iddialar soruldu. Şarkıcı, "3 aydır otelde kalıyoruz ev tadilatta" açıklamasında bulundu.
Kaynak: Sosyal medya
Otelin kral dairesinde kaldığı yönündeki soruya ise "Kendimize yetecek kadar bir yerde kalıyoruz" yanıtını verdi.
Kaynak: Sosyal medya
Bu açıklamalar sonrası Berkay'ın aylık kazancı merak konusu oldu.