Kırmızı Oda'ya müthiş transfer! Deniz Hamzaoğlu Arif'in hikayesiyle ortalığı yıkacak!

TV8’in yeni başlamasına rağmen ilgiyle izlenen Kırmızı Oda'ya müthiş transfer. Deniz Hamzaoğlu Arif'in hikayesiyle ortalığı yıkacak. Yanından ayırmadığı çöp poşeti ile takıntılarının esiri olmuş bir karakter olan Arif, doktor pirayenin danışanı olacak. Kırmızı Oda'ya konuk oyuncu olarak katılan Deniz Hamzaoğlu’nun hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte Deniz Hamzaoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı…

Giriş Tarihi 20 Ekim 2020, 13:07 Güncelleme 20 Ekim 2020, 13:07
Kırmızı Oda’ya müthiş transfer! Deniz Hamzaoğlu Arif’in hikayesiyle ortalığı yıkacak!

İÇİNDEKİLER

Kırmızı Oda dizisi hem konusu hem de oyuncularıyla oldukça dikkat çekiyor. Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılanlarında hayatı merak konusu oluyor ve izleyiciler tarfından sıkça araştırılıyor. Kırmızı Oda'ya müthiş bir transfer daha yapıldı ve Deniz Hamzaoğlu Arif'in hikayesiyle ortalığı yıkacak. İşte Arif karakterini canlandıran Deniz Hamzaoğlu'nun hayatına dair bilgiler…

DENİZ HAMZAOĞLU KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisinde Akif karakterine hayat verecek olan Deniz Hamzaoğlu 24 Kasım 1979'da İstanbul'da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Yalova' da tamamladı. Sırasıyla; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nde eğitim gördü.

Öğrenciliği sırasında müzik gruplarında gitar çaldı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü' nü kazandı, mezun olduktan sonra aynı üniversitede Yüksek Lisansını Rejisörlük Bölümü' nde tamamladı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu' nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı.

Antalya Şehir Tiyatrosu' ndan ayrıldıktan sonra İstanbul'a yerleşti, birçok tiyatroda oyuncu, rejisör ve sanat yönetmeni olarak çalıştı. Ulusal ve Uluslararası festivallere yönetmen ve oyuncu olarak katıldı. Konya Selçuk Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi Tiyatro Bölümlerinde ve eğitim kurumlarında oyunculuk, diksiyon, yönetmenlik dersleri ve seminerleri verdi. Halen çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev almakta yanı sıra televizyon ve sinemada da çalışmalarını sürdürmektedir.