Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda? Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları!

Bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Gündemde sıkça araştırılmaya başlanan Masumlar Apartmanı başrol oyuncuları oldukça heyecanlandırdı ve dizinin başlaması merakla bekleniyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili bilgiler… Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 09:19 Güncelleme 16 Eylül 2020, 09:19
Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda? Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları!

İÇİNDEKİLER

Televizyon ekranlarında yeni yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Fragmanı yayınlanan ve daha şimdiden oldukça dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisinin güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusu ilgi gördü. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi kanalda?

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben'in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer