Ünlü astrolog en şanslı burçları açıkladı! 2023'te zengin olacak burçlar değişti! Milli piyangoyu 12'den vuracaklar!

Astroloji meraklıları için müjde! 2024 yılı, özellikle Boğa, Oğlak ve Aslan burçları için finansal anlamda muazzam bir dönemin habercisi. Öte yandan Ünlü astrolog Reda Wigle de en şanslı üç burcu sıraladı. Buna göre de belirgin bir gezegen yerleşimine sahip oldukları için bazı burçlar daha şanslı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Aralık 2023, 09:35 Güncelleme 19 Aralık 2023, 09:35
Ünlü astrolog en şanslı burçları açıkladı! 2023’te zengin olacak burçlar değişti! Milli piyangoyu 12’den vuracaklar!

İÇİNDEKİLER

Yeni yıla 13 gün kadar kısa bir süre kaldı. Astrolojiyle haşır neşir olan milyonlarca kişi 2024 burç yorumlarını merak ediyor. Ceplerinin para görmesini isteyenler, zengin olma hayaliyle yanıp tutuşanlar burç yorumlarını araştırıyor. 2024 yılında hangi burçlar şanslı hangi burçlar parayı bulacak belli oldu. Ev, araba, yat, kat... Bu yıl o burçların istedikleri her şey gerçek olabilir. Yıldızlar, bu burçlara maddi anlamda güçlü bir yılın sinyallerini veriyor. İşte detaylar...

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs):
Toprak elementine sahip olan Boğa burçları, 2024 yılında maddi anlamda büyük bir güçlenme yaşayacak. İlgisiz ve düşüncesiz gibi görünen Boğa burçları, aslında sevdikleri insanlar için mutlak bir ilgi gösteriyorlar. Paraya önem vermeseler de kaliteli bir yaşamı seven Boğa burçları, 2024'te maddi konularda sabır ve kararlılıkla dolup taşacak. Ev ve araba alabilme şansları da oldukça yüksek olacak.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak):
İnatçı ve dediğim dedik tavırlarıyla bilinen Oğlak burçları, 2024'ün ilk üç ayında finansal anlamda müthiş bir döneme girecek. İşlerini titizlikle yapan ve her zaman en iyisini isteyen Oğlaklar, bu dönemde yüklü paralar kazanacak ve yatırım yapma düşüncesiyle büyülenecekler. Toprak elementinin etkisiyle güçlenecek olan Oğlak burçları, 2024'ü maddi anlamda başarıyla kapatmaya aday.

Aslan Burcu:
Liderlik özellikleri ile tanınan Aslanlar, 2024 yılında sıkı çalışmanın meyvesini topluyor. Finansal açıdan rahat bir döneme girecek olan Aslan burçları, astrologlara göre büyük bir başarı elde edecekler. Bu dönemde yatırım fırsatlarıyla karşılaşacak olan Aslanlar, maddi anlamda güçlenecekleri bir yıl geçirecekler.

Öte yandan şansın üzerinde burçların etkisi var mı sorusuna ABD'li astrolog Reda Wigle yanıt verdi. İkramiye tutturması en olası ve en şanslı burçları tek tek açıklayan ünlü astrolog o burçları işaret etti.

ABD'de geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen Powerball piyangosu çekilişinde, 2,04 milyar dolarlık tarihi ikramiyeyi California'dan ismi açıklanmayan talihli kazandı. Ülke tarihindeki en büyük ikramiyeyi kazanan kişinin şansı nasıl bu kadar yaver gitti?

ABD merkezli bir gazete burçların piyango, loto gibi şans oyunlarında etkisinin olduğunu yazdı. Ünlü astrolog Reda Wigle de en şanslı üç burcu sıraladı.

Buna göre belirgin bir gezegen yerleşimine sahip oldukları için bazı burçlar daha şanslı. İşte açıklamaya göre şans oyunlarında en çok kazanan ve kazanma ihtimali olan 3 burç...

BALIK

Balık burçları sadece duygusallıklarıyla değil psişik güçleriyle de bilinen bir burç. Hisleri, rüyaları, işaretleri takip eden balık burcu, Neptün keşfedilmeden önce Jüpiter tarafından yönetiliyordu. Bunun bir başka şanslı burç olan Yay'ın gezegeni olduğu biliniyor. Balık burçları, öngörü yetenekleri ve hisleri sayesinde loto, piyango ve şans oyunlarında diğerlerinden bir adım önde duruyor.

YAY

Gezegeni Jüpiter olan Yay burcu, bolluk ve bereketi de temsil eder. İyimserliğin vücut bulmuş hali olan Yay burçları genellikle büyük bahislere girmekten veya her şeyi riske atmaktan korkmaz. Cesurlardır ve cesaretleri şans oyunlarında ödüllendirilir. Paylaşmayı ve biraz da israf etmeyi seven Yay burçları en talihli burçlar arasında gösteriliyor. Bugüne kadar büyük ikramiyenin en çok çıktığı burçlardan birinin Yay olduğunu bilmekte de fayda var.

OĞLAK

Tüm burçlar arasında en çalışkan kabul edilen Oğlak burçları kendi şanslarını yaratmayı ve kazançlarını doğru kullanmayı bilen yanları ile tanınıyor. Oğlak burçları geçmişlerinden aldıkları sert darbelerle kendini büyüten, kendi kendine aydınlanan bir burç olarak tanımlanırken, bu durumun onlara farklı bir strateji ve gözlem yeteneği verdiği düşünülüyor. Durum böyle olunca kendi şanslarını yaratan Oğlaklar için bir piyango bileti almak hayatlarında büyük değişiklikler getirebilir…