Başkan Erdoğan'dan gençlere 4 müjde! İşte detaylar...

Başkan Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi verdiği sözlerin hayata geçtiğini açıkladı. Gençlere müjdeleri peş peşe sıraladı. Başkan Erdoğan, "Üniversitelilere, piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:01
Başkan Erdoğan’dan gençlere 4 müjde! İşte detaylar...

İÇİNDEKİLER

1. Üniversitelilere, piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz.

2. Yine üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. 3 mobil şebeke operatörünün biri üzerinden kullanabilecekler.


3. 18 yaşına giren tüm gençlerimize bir yıl süreyle Genç Kart vereceğiz. Müze, sinema tiyatro gibi sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler.

4. Aile ve Gençlik Bakanlığı kuracağız. Maden, petrol ve doğalgazdan gelen gelirlerin bir kısmını buraya aktaracağız. Yeni evlenen çiftlere, faizsiz kredi imkânı sunacağız.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN